2012-04-14 23:36:31
Φωτογραφία για Αναγνώστρια αναφέρει για... φαρμακείο βασανιστηρίων
Εχθές το μεσημέρι πήγα εκτάκτως στον Ευαγγελισμό και με μικροεπέμβαση μου ανοίξανε χειρουργικά μια κύστη μεγέθους μανταρινιού ψηλά στο εσωτερικό του μηρού. Το αποτέλεσμα είναι μια οπή 2 εκατοστών που χρειάζεται αλλαγές και συστηματικές πλύσεις με οξυζενέ. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, πήγα απέναντι στο μοναδικό φαρμακείο που υπήρχε ανοιχτό εκείνη την ώρα, της κ.Κοντογιώργου Αγγελικής, Μαρασλή 3 & Υψηλάντου στο Κολωνάκι. Το κατάστημα δεν εμπορεύεται φάρμακα αλλά ορθοπεδικά και φαρμακευτικά είδη, συνεπώς οξυζενέ είχαν.

Πριν από λίγο είπα να κάνω την πρώτη αλλαγή γάζας και πλύση, διοχετεύοντας κατά τις οδηγίες του γιατρού με σύριγγα οξυζενέ μέσα στην μεγάλου βάθους πληγή μου....Στο πρώτο δευτερόλεπτο πέταξα στο ταβάνι από τον πόνο και το κάψιμο που ένοιωσα, αφού όμως ήδη είχα διοχετεύσει αρκετή ποσότητα οξυζενέ. Στα δευτερόλεπτα του τρομερού πόνου αναρωτήθηκα το γιατί, αφού το οξυζενέ ως γνωστόν δεν τσούζει ούτε πονάει και ενστικτωδώς κοίταξα το μπουκαλάκι που μου είχαν δώσει και προς τεράστια έκπληξή μου, ήταν ασετόν!!!!!!!!!!!!!!!!


Το αποτέλεσμα είναι ο τεράστιος ερεθισμός της περιοχής και σύμφωνα με τον γιατρό μου που του τηλεφώνησα αμέσως μόλις συνήλθα λίγο, κάποια νεκρωμένα κύτταρα λόγω της καυστικότητας του ασετόν. Ο πόνος και το σοκ που πέρασα δεν περιγράφεται.

Σκοπεύω να κινήσω νομικές διαδικασίες κατά της ιδιοκτήτριας ή υπαλλήλου (δεν γνωρίζω τί ήταν) που μου πούλησε καυστικό υγρό αντί οξυζενέ και με έβαλε σε τέτοια περιπέτεια πόνου και επιδείνωσης του τραύματος, λες και λίγα έχω περάσει μέχρι τώρα λόγω της κύστης και της επέμβασης!!!

Εφιστώ την προσοχή όλων στο τί μας δίνουν οι ανίδεοι/αφηρημένοι/ανεύθυνοι 'επιστήμονες'!!!!!!

Υ.Γ. Προς κάποιον που πιθανόν να σκεφτεί πώς και δεν το πρόσεξα, τα μπουκαλάκια είναι ακριβώς ίδια μεταξύ ασετόν/οξυζενέ/οινοπνεύματος και υποχρεωμένη ήταν η κυρία που μου το πούλησε να το δει και όχι εγώ...Αν ήμουν αγράμματη δηλαδή και δεν ήξερα να διαβάζω πώς θα το είχα παρατηρήσει...??

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ