2012-04-14 23:33:05
Φωτογραφία για H πιο ωραία παρουσία της Τροχαίας της Κρήτης!
Είναι η τροχονόμος που παρακαλάς να τη συναντήσεις όταν οδηγάς με το αυτοκίνητο σου. Είναι ο λόγος που οι οδηγοί δικαιολογούνται όταν κάνουν παρανομίες, μόνο και μόνο για να τους σταματήσει για κλήση!

Η νεαρή κοπέλα που υπηρετεί στην Τροχαία του Αγίου Νικολάου, βγήκε σήμερα στους δρόμους για να μοιράσει λαμπάδες -στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Τροχαίας- κάνοντας του οδηγούς να σταματούν από μόνοι τους!

Με σύνθημα "φέτος τσουγκρίζουμε στο σπίτι και όχι στους δρόμους" η Τροχαία Λασιθίου, επιχείρησε να κάνει τους οδηγούς να προσέξουν, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους και σε αυτή την Πασχαλινή έξοδο, σώοι και αβλαβείς.

Στα πλαίσια πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου, θέλοντας να προσδώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφαλή μετακίνηση των οδηγών κατά την περίοδο του Πάσχα, διένειμε πασχαλινές λαμπάδες με μηνύματα για την οδική ασφάλεια.


"Το σύνθημά μας είναι "φέτος τσουγκρίζουμε στο σπίτι και όχι στους δρόμους". Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι σε επίπεδο επικράτειας κάθε Πάσχα την τελευταία πενταετία κατά μέσο όρο 40 συνάνθρωποί μας χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο, 50 τραυματίζονται βαριά και 400 ελαφρά", αναφέρει ο Διοικητής Τροχαίας στο CretePlus, κ. Νίκος Χρυσάκης.

"Φέτος αλλάζουμε πορεία : Φοράμε ζώνη ασφαλείας ή το κράνος μας. Κρατάμε χαμηλές ταχύτητες. Δεν οδηγούμε όταν έχουμε καταναλώσει αλκοόλ. Δεν κάνουμε αντικανονικά προσπεράσματα και χρήση κινητού τηλέφωνου κατά την οδήγηση. Οδηγούμε με υπευθυνότητα και ευγένεια στο δρόμο. Απολαμβάνουμε τις ωραίες στιγμές – Επιστρέφουμε με ασφάλεια" τόνισε ο κ. Χρυσάκης, ο οποίος κατέληξε στέλνοντας: "Ένα μεγάλο ευχαριστω στους χορηγούς της προσπάθειας αυτής, την κατασκευαστική εταιρεία ΄΄ EYROPLAN ΄΄ και το Ξενοδοχείο ΄΄ BLUE MARINE ΄΄ , καθώς και τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου που επιμελήθηκαν στο στολισμό των λαμπάδων και στην διανομή τους με την καθηδήγηση του καθηγητή τους κ. ΚΟΥΤΣΕΛΑΚΗ Παντελή".
creteplus.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ