2013-12-22 12:06:06
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ... ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΟΨΕΙ!
Τον προγραμματισμό τους εν όψει του 2ου μισού της φετινής σεζόν καταστρώνουν στον Ολυμπιακό, μετά τη χθεσινή «πεντάρα» επί του Απόλλωνα.

Για πρώτη φορά το τελευταίο καιρό ο Μίτσελ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Χθες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έγινε γνωστό πως οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά σε συμφωνία για να αποκτήσουν τον Πελέ και τον Αυλωνίτη από Εργοτέλη και Πανιώνιο, αντίστοιχα. Πριν από το… εννιάμερο ρεπό που έδωσε στους ερυθρόλευκους ο Ισπανός τεχνικός, ο Πιέρ Ισά θα έχει μία συζήτηση με τον Καρλ Μετζανί, αφού ο παίκτης θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του εν όψει του Μουντιάλ και πρέπει να βρεθεί μία ομάδα για να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιαταμπαρέ, στη Γαλλία συνεχίζουν να γράφουν πως ο Αφρικανός θα επιστρέψει ως δανεικός στην Μπαστιά και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Από την πλευρά της, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ πάαντως υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από τον γαλλικό σύλλογο.


Εν τω μεταξύ, από χθες το βράδυ επικρατεί... σύγχυση στα Γιάννενα μετά το χθεσινό «τουϊτάρισμα» του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος προανήγγειλε το τέλος του δανεισμού του στον ΠΑΣ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Όπως γράφει η "SportDay", είναι πιθανό ο Αργεντίνος χαφ να παραχωρηθεί ως δανεικός στον Εργοτέλη ως έμψυχο αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Πελέ στους ερυθρόλεκους.

Ο Πορτογάλος μέσος θεωρείται «κλεισμένος» και απομένει η έγκριση του Μίτσελ για να ενταχθεί τον Γενάρη στο υπάρχον ρόστερ του Θρύλου. Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, όμως οι ανακοινώσεις θα γίνουν μετά την 1η Ιανουαρίου.

Όσον αφορά τον Αυλωνίτη, υπάρχει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συμφωνία με τον Πανιώνιο και ο παίκτης αναμένεται να παραμείνει στη Νέα Σμύρνη μέχρι το τέλος της σεζόν. Άλλωστε, για το κέντρο της άμυνας – εκτός από τους Σιόβα, Μανωλά και Αβραάμ – υπάρχουν οι Παπάζογλου και Τόρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ