2012-04-15 08:05:05
Φωτογραφία για Άφησε το γάμο για να πάει στο... κρατητήριο
Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους κατέληξε... τραγωδία!... Σοκαρισμένος ο 47χρονος γαμπρός John Dalton βρέθηκε τη νύχτα του γάμου του να μεταφέρεται στο κρατητήριο με τη 44χρονη νύφη να μένει μόνη και να κλαίει γοερά τόσο για την κατάληξη της γαμήλιας δεξίωσης όσο και για την κατάληξη του… συζύγου της!

«Η αστυνομία έφτασε στο χώρο της δεξίωσης σαν να είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση. Επέστρεψα το επόμενο πρωί και είδα τους καλεσμένους μου να φεύγουν. Ξοδέψαμε τόσα λεφτά και ήταν μία καταστροφή», δήλωσε ο Dalton.

Οι φανατικοί της ποπ John και Julie ξόδεψαν τις οικονομίες μιας ζωής για να διοργανώσουν το γάμο των ονείρων τους έπειτα από είκοσι χρόνια σχέσης. Είχαν καλέσει περίπου 350 άτομα και το θέμα του γάμου ήταν χιτ του ’80 όπως των Duran Duran και George Michael.

Το πάρτι εξελισσόταν καλά μέχρι που ο DJ έκανε μία παρέκκλιση από τη συμφωνημένη λίστα των τραγουδιών κι έβαλε το Shout της Lulu. Ο γαμπρός που είχε δει πιεί μερικά ποτά άρχισε να λογομαχεί με τον DJ και σύμφωνα με τον τελευταίο τον απείλησε κιόλας.


«Το επόμενο πράγμα που έγινε ήταν να σταματά η μουσική και η ασφάλεια να κλείνει το μπαρ», είπε ο 47χρονος γαμπρός. «Τα υπόλοιπα είναι κάπως θολά, μπήκε η αστυνομία, εγώ προσπάθησα να μιλήσω με έναν από τους αστυνομικούς αλλά έβγαλε ένα Taser (συσκευή που προκαλεί ηλεκτροσόκ) και είπε πως θα το χρησιμοποιούσε αν δεν ηρεμούσα».

Ο John συνελήφθη ως ύποπτος για διατάραξη της ειρήνης αλλά αφέθηκε έπειτα από δέκα ώρες ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του να τον παίρνουν με χειροπέδες σαν εγκληματία την ημέρα του γάμου μας. Ήταν τραγικό», δήλωσε η νύφη.

«Μας κάλεσε η ασφάλεια του ξενοδοχείου που ανησυχούσε για τη συμπεριφορά ενός άνδρα», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ