2012-04-15 09:30:09
Φωτογραφία για Mε... πέναλτι πάει στο «Clasico»!
Η «Μπάρτσα» βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Λεβάντε όμως με δύο γκολ του Μέσι στην επανάληψη, με το δεύτερο να προέρχεται από πέναλτι-δώρο, πήρε τη νίκη με 2-1 και όλα τα βλέμματα πέφτουν πλέον πάνω στο «Clasico»!

Η Ρεάλ δεν έπεσε σε… γκέλα νωρίτερα, με αποτέλεσμα το άγχος να μεταφερθεί στην Μπαρτσελόνα η οποία αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Λεβάντε, μία αγωνιστική πριν το Clasicoστo«Kαμπ Νου».

Το παιχνίδι πάντως δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την «Μπάρτσα» καθώς ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι τους Μπούσκετς μέσα στη περιοχή του Βαλντέζ. Οι Καταλανοί διαμαρτυρήθηκαν, καθώς θεωρούσαν πως ο Μπούσκετς τραβήχτηκε πριν μπάλα πάει στο χέρι του και κακώς δόθηκε η ποινή.

Η ουσία ήταν ότι το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μπαρκέρο δεν αστόχησε από τα 11 βήματα.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα γνώριζαν ότι στην επανάληψη θα έπρεπε να κάνουν την ανατροπή αν ήθελαν να παραμείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Το ρόλο του «λυτρωτή» ανέλαβε ο Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντινό, αφού πρώτα η μπάλα… κρύφτηκε, να ισοφαρίζει στο 64΄.


Έξι λεπτά αργότερα ο Κουένκα μπήκε στη περιοχή της Λεβάντε από τα δεξιά, ο Mποτέλιο… ακούμπησε τον Κουένκα και εκείνος έπεσε με τον διαιτητή να δείχνει για δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτι. Φυσικά οι παίκτες της Λεβάντε διαμαρτυρήθηκαν και προς τον βοηθό, αλλά η απόφαση δεν άλλαξε.

Ο Μέσι έστειλε την μπάλα εκεί που δεν… πιάνεται και έδωσε τη νίκη στην «Μπάρτσα», η οποία περέμεινε στο -4 από την Ρεάλ και την επόμενη εβδομάδα θα έχει την ευκαιρία με νίκη στο «Clasico» να φέρει την διαφορά στο πόντο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ