2013-12-24 21:30:11
Φωτογραφία για ΚΙΛΙΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ : ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Παρελθόν αποτελεί από την ακαδημία του Ολυμπιακού ο Ρόμπερτ Κίλιν, ο οποίος, όπως τόνισε στις τελευταίες του δηλώσεις, θα έχει να θυμάται τα καλύτερα από το Θρύλο, ενώ σχολίασε πως ήταν σημαντικό βήμα για την καριέρα του το πέρασμά του από τους ερυθρόλευκους.

Μιλώντας για την απόφαση που πήρε, εξήγησε:

«Πριν από τρεις εβδομάδες είχα καταλήξει στο ότι θα αποχωρήσω. Το σκέφτηκα καλά και δεν γινόταν άλλο. Απλά περίμενα να ολοκληρωθεί και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν ήθελα να αφήσω ξεκρέμαστα τα παιδιά και τη διοίκηση. Τώρα που μεσολαβούν γιορτές θα έχει χρόνο να σκεφτεί καθαρά ποιος θα επιλεγεί για τη θέση που άφησα. Είναι καθαρά προσωπικό πρόβλημα. Οικογενειακό θέμα. Για τους επόμενους τρεις μήνες πρέπει να βρίσκομαι στη Γερμανία. Μετά θα δούμε, τίποτα δεν αποκλείεται».

Σχετικά με τις συζητήσεις που έκανε με τους διοικούντες την ομάδα: «Είχα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τη διοίκηση, σαν άντρας προς άντρες, με κατάλαβαν και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Ελυσα το συμβόλαιό μου και αποχωρώ. Ισως στο μέλλον ξαναγυρίσω, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Τον Νοέμβριο είχα κάποιες προτάσεις, αλλά αρνήθηκα γιατί ήμουν στον Ολυμπιακό. Μέχρι τον Μάρτιο θα μείνω εκτός, αλλά πιστεύω ότι θα βρω ομάδα. Το πού είναι το θέμα.


Δεν το μετάνιωσα που ήρθα στην Ελλάδα. Δούλεψα σε έναν σύλλογο που παρείχε τα πάντα στις ακαδημίες του, όλα λειτουργούσαν επαγγελματικά και η δουλειά που έγινε φάνηκε στο γήπεδο. Εκτιμώ ότι ήταν σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός και ας κράτησε για λίγο. Θα έχω να θυμάμαι τα καλύτερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ