2013-12-24 21:27:39
Φωτογραφία για Γιατί άλλαξε το εισιτήριο της επιστροφής του από τη Μαλαισία ο Λιάπης
Ακύρωσε το εισιτήριο επιστροφής που είχε βγάλει για τις 2 Ιανουαρίου και ψάχνει νέο για να επιστρέψει στην Ελλάδα ταχύτερα Νωρίτερα από ό,τι προγραμμάτιζε φαίνεται ότι θα γυρίσει ο Μιχάλης Λιάπης από τις διακοπές που πραγματοποιεί στη μακρινή και εξωτική Μαλαισία.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, παρότι συνελήφθη στη Λούτσα να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο αυτοκίνητο, χαλαρός και άνετος ταξίδεψε μέχρι την Κουάλα Λουμπούρ για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο, έχοντας συντροφιά μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη.

Παρόλα αυτά, οι ξέγνοιαστες και ανέμελες διακοπές του κ. Λιάπη φαίνεται ότι τελειώνουν γρηγορότερα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ακύρωσε το εισιτήριο επιστροφής που είχε βγάλει για τις 2 Ιανουαρίου και επισπεύδει την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ, ο οποίος επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και δεν παρέστη στο αυτόφωρο δικαστήριο την περασμένη Τετάρτη, φέρεται να ψάχνει εισιτήριο για να επιστρέψει στην Αθήνα ταχύτερα, προκειμένου να παραστεί στο δικαστήριο που έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δικηγόροι του κ. Λιάπη τον συμβουλεύουν να εμφανιστεί κανονικά στο δικαστήριο, μετά την κατακραυγή των τελευταίων ημερών.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ