2013-12-24 21:47:08
Φωτογραφία για Σοβαρός κίνδυνος επικινδύνων μολύνσεων στη Θεσσαλονίκη μας αναφέρει αναγνώστης
Είμαι κάτοικος της Θεσσαλονικης και συγκεκριμμένα στην οδο Καβάλας πλησίον της δυτικής εισόδου της πόλης.

Στο δρόμο που είναι και η πολυκατοικία που διαμένω με την οικογενεια μου τον τελευταίο καιρο καθώς και στις διπλανες οδους Μαζαράκη Κωλέτη και Ρουλια με το που πέσει το σκοτάδι έρχονται κάποιες "κυρίες-κύριοι" (τραβεστί) και εκδίδονται σεξουαλικά με αμοιβή. Άλλες με τα αυτοκινητά τους και άλλες πεζές. Στην αρχή θεώρησα ότι το γεγονός είναι ακίνδυνο αφού αυτά τα άτομα διακριτικά θα έκαναν τη "δουλειά" τους και στο σπίτι τους. Τελευταία η κατάσταση είναι δραματική. Ο κόσμος που περνάει από τη περιοχή μας τα βράδια είναι κάθε λογης το οποίο θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της περιοχής μας και σαν να μην φτάνει αυτό οι "κυριες " αυτές κάνουν την δουλειά του μέσα στο δρόμο ή μέσα σε αυτοκίνητα ακριβώς μπροστά στη πολυκατοικία μας. Αποτέλεσμα? Κάθε πρωί που πάμε στις δουλειές μας ό δρόμος να είναι γεμάτος από χρησιμοποιημένα-μολυσμένα προφυλακτικά λερωμένα χαρτιά υγείας και μωρομάντηλα
. Αξίζει να σας σημειώσω ότι στα 50 μέτρα από το σημείο αυτό είναι το δημοτικό σχολείο της γειτονιάς στο οποόιο πάνε τα παιδιά μας και αναγκάζονται να περνούν διπλα από τα απορίματα αυτά. Ο κίνδυνος μόλυνσης πάρα πολύ μεγάλος αφού τέτοια απορρίμματα φέρουν επάνω τους τρομερες ασθένειες. Πρώτη μου κίνηση θεώρησα ότι πρέπει να μιλήσω σε κάποια από αυτές τις "κυρίες " και να εξηγήσω ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικές στο τι κάνουν και να το κάνουν μακριά από την περιοχή γιατί ενοχλούν. Έτσι και έκανα. Η απάντηση ήταν ότι εμεις εδώ δουλεύουμε και οποιος έχει πρόβλημα να μετακομίσει. Της είπα ευγενικα ότι δεν θέλω να καλεσω την αστυνομία και να δημιουργηθεί πρόβλημα. Η απάντηση ήταν ΄ότι αν έρθει η αστυνομία θα γίνει χαμός και δέχτηκα και πολλές απειλές. Παρόλα αυτά μετα από 2-3 μερες και ενώ η κατασταση συνεχιζόταν αποφάσισα να καλέσω στο 100 και να αναφέρω το περιστατικό. Η απάντηση ότι θα στείλουν περιπολικο. Το οποίο όμως ποτε δεν ήρθε. Μετά από 2 μέρες κάλεσα και πάλι . Η απάντηση η ίδια. Περιπολικό ούτε που πέρασε. Εμάς και τα παιδιά μας σαν κατοίκους της περιοχής λοιπόν ποιος θα μας προστατέψει από αυτό τον σοβαρό κίνδυνο μόλυνσης και κίνδυνο από τέτοιες παράνομες πράξεις μπροστά στα σπίτια μας? Αποφάσισα να στείλω την καταγγελία αυτή σε εσας ξέροντας ότι έχετε μεγάλη απήχηση και ότι σίγουρα θα διαβάσει το θέμα κάποιος αρμόδιος.

Ίσως αυτά που σας γράφω σας φένονται υπερβολικά και παράξενα . Σήμερα το πρωί έβγαλα κάποιες φωτογραφίες με τα επικινδυνα που σας ανέφερα και σας τις στέλνω να έχετε και εσεις μια εικόνα για τι κατάσταση μιλαμε. Ας υπαρξει κάποιος έλεγχος από την αστυνομία το βράδυ και κάποια περιπολία στην περιοχή ώστε να προστατευτούμε από όλα αυτά.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ