2013-12-25 00:04:05
Φωτογραφία για Ξάνθη: Πανικός από χημικά σε νυχτερινό κέντρο
Κατάσταση ασφυξίας προκάλεσε η ρίψη χημικού σε μπαρ της Ξάνθης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στους θαμώνες την ώρα που το κατάστημα ήταν κατάμεστο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο ώρα πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Vox, στη γνωστή «παραλία» της Ξάνθης, που συγκεντρώνει αρκετά νεαρό κόσμο και έφηβους.

Μετά από ρίψη χημικού, όπως εκτιμά τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική, που ερευνούν τις συνθήκες, στο μαγαζί προκλήθηκε πανικός.

Πάνω από 200 παιδιά, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Xanthinews.gr, αισθάνθηκαν να καίγεται ο λαιμός τους και είχαν σοβαρά προβλήματα δύσπνοιας με αποτέλεσμα να αναζητούν τη έξοδο από το κατάσστημα για να καταφέρουν να αναπνεύσουν.

Το ΕΚΑΒ που κλήθηκε επενέβη σε πολλές περιπτώσεις παιδιών, προκειμένου να διευκολύνει την αναπνοή τους, ενώ δεν επιβεβαιώνεται ο αριθμός των περιστατικών που διεκομίστηκαν τελικά στο Νοσοκομείο.

Οι αρχές, που εκκένωσαν το χώρο για λόγους ασφαλείας, δεν έχουν καταλήξει στην αιτία που προκάλεσε το περιστατικό.

Από την πλευρά της η επιχείρηση, με ανάρτησή της στο Facebook, ζητεί συγγνώμη για το περιστατικό και αναφέρει ότι, κατά την άποψη των ιδιοκτητών, οφείλεται σε ρίψη χημικού από κάποιον επιτήδειο.

directnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ