2013-12-25 00:07:37
Φωτογραφία για Ασταμάτητες οι συλλήψεις αλλοδαπών στο λιμάνι της Πάτρας
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 62χρονος αλλοδαπός οδηγός ψυγείου Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, επιμελώς κρυμμένους σε διαμορφωμένη κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου του επικαθήμενου, το οποίο αποτελούνταν από χαρτοκιβώτια με πορτοκάλια, δεκαπέντε (15) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα οι έντεκα (11) εκ των ανωτέρω συλληφθέντων αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω ανηλικότητας.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης

Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ανκόνα Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.


Επίσης συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νέου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας ένας οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή ένας σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 32χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος καθώς και ο 32χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι μετέφεραν από κοινού 19χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό, η οποία ένας συνελήφθη.

Ακόμη ένας,συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό ένας Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και τα ταξιδιωτικά έγγραφα.

patrasnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ