2012-04-15 11:39:27
Φωτογραφία για Μία ντουζίνα προπονητές στο νότο!
Μόλις δύο ομάδες έχουν διατηρήσει από την αρχή της σεζόν στον... πάγκο τους τον ίδιο προπονητή, καθώς στις εννιά από τις έντεκα ομάδες υπήρξε αλλαγή σκυτάλης, με τους αποχωρήσαντες να φτάνουν τους δώδεκα, χωρίς να προσμετρούνται οι υπηρεσιακοί προπονητές!

Το ρεκόρ αλλαγής προπονητών κατέχουν η Προοδευτική, ο Αστέρας Μαγούλας και ο Ηλυσιακός. Η ομάδα του Κορυδαλλού ξεκίνησε με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, ακολούθησε υπηρεσιακός προπονητής ο Γιάννης Δραγωνάκης και μετέπειτα ο Βασίλης Στασινόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός κάθισε στον πάγκο των «βυσσινί» σε πέντε ματς έχοντας πέντε ισοπαλίες και μετέπειτα παραιτήθηκε παίρνοντας τη θέση του ο Τάκης Μανδραφλής.

Ο Αστέρας Μαγούλας άρχισε τη σεζόν με τον Στέλιο Βογιατζή, έπειτα είχε τον Βαγγέλη Μπέκα σε ένα ματς ως υπηρεσιακό προπονητή και οι διοικούντες την ομάδα έφεραν τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ωστόσο, ο Κορίνθιος τεχνικός αποχώρησε από το σύλλογο έπειτα από δύο ματς, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση ανάληψης τεχνικής ηγεσίας του Βύζαντα Μεγάρων. Στον πάγκο του Αστέρα Μαγούλας αυτή τη στιγμή κάθεται ο Αντώνης Πριόνας, με τον οποίο η ομάδα παραμένει αήττητη έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες.


Ο Ηλυσιακός πήρε τον Σάκη Δέδε αντί του Θωμά Κουρκούνα και του Βαγγέλη Μάλλιου.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Στάθης Σταθόπουλος έδωσε τη… σκυτάλη στον Γιάννη Γεωργαρά, ενώ στον ΑΟ Γλυφάδας ο Νίκος Γκουλής στον Μουράτ Σεροπιάν.

Η Ζάκυνθος απέλυσε τον Δημήτρη Μαγκαφίνη στις 30 Ιανουαρίου, έχοντας τρεις νίκες και τέσσερις ήττες και προσέλαβε στη θέση του τον Ζόραν Γέφτοβιτς, ο οποίος μετρά τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Στην Καλαμάτα ο Γιώργος Μπένος αντικατέστησε στις 7 Μαρτίου τον Έλβιο Μάνα, ο οποίος είχε να επιδείξει στο ενεργητικό του δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες. Από την άλλη, με τον Γιώργο Μπένο, η «Μαύρη Θύελλα» έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Ο Μύρων Σηφάκης έφυγε από τον Ρούβα, ενώ μετά τον Μανώλη Μουζουράκη, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας της Γέργερης για ένα παιχνίδι, ανέλαβε ο Γιάννης Ταουσιάνης, έχοντας μέχρι στιγμής τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Στον ΠΑΟ Ρουφ, ο Δημήτρης Αρναούτης αντικαταστάθηκε από τον Μίλτο Γκόφα, αφού πρώτα είχε κοουτσάρει σε ένα παιχνίδι ως υπηρεσιακός προπονητής ο Γιώργος Μαρτάκος.

Οι μοναδικές ομάδες που δεν άλλαξαν προπονητή και συνεχίζουν με τον ίδιο στο… τιμόνι είναι ο Πανηλειακός με τον Σωτήρη Αντωνίου και ο ΑΟ Χανιά με τον Γιάννη Πετράκη.
onsports.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ