2013-12-25 11:24:07
Φωτογραφία για Δεν θα πιστέψεις πόσα χρήματα έβγαλε η Beyonce από τις πωλήσεις αρωμάτων της! Κι έρχεται κι άλλο...
Αν είσαι η Beyonce δεν χρειάζεται να δουλεύεις. Φτιάχνεις καναδυό αρώματα και ζεις για μια ζωή! Κι εσύ, και η κόρη σου Blue Ivy, και η κόρη της κόρης σου...

Μετά την τεράστια επιτυχία του αρώματος Pulse, το οποίο αντικατοπτρίζει την δυναμική Beyonce επί σκηνής, η διεθνής star ετοιμάζει και τρίτο άρωμα, το οποίο μιλάει και απευθύνεται στην πραγματική Beyonce, αυτή η οποία είναι στην καθημερινότητά της. Το νέο της άρωμα το οποίο θα λέγεται Rise σκοπό έχει να βοηθήσει τις γυναίκες να βρουν την εσωτερική τους δύναμη και να νιώσουν όμορφα από μέσα τους, δήλωσε στο WWD η Marsha Brooks, πρόεδρος της εταιρίας Coty (εταιρία που κυκλοφορεί εκεί έξω μερικά από τα κορυφαία αρώματα της αγοράς όπως Chloe και Marc Jacobs, ενώ κατά το παρελθόν είχε συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία και με την Beyonce).

Πέρα, όμως, από την είδηση για την κυκλοφορία του νέου αρώματος της Beyonce, αυτό που έχει τερααααααστιο ενδιαφέρον είναι τα χρήματα που έχουν προκύψει από τις πωλήσεις των προηγούμενων αρωμάτων. Μιλάμε για 400 εκατομμύρια δολάρια. Yeap! 400-εκατομμύρια-δολάρια!


Μάλιστα, το πρώτο, πρώτο άρωμα που κυκλοφόρησε ποτέ με την υπογραφή της, το Heat,έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων αρωμάτων στα Macy's, ρεκόρ που αν μεταφράσεις σε χρήματα, ανέρχεται σε 75.000 δολάρια.

Τα αρώματα της Beyonce δεν έρχονται στην Ελλάδα. Και εδώ ταιριάζει τέλεια το poll που σου έχω παρακάτω: θα παρήγγελνες ποτέ online το άρωμα της Beyonce χωρίς να το έχεις μυρίσει μόνο και μόνο γιατί είναι... το άρωμα της Beyonce;
tlife.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ