2013-12-25 13:45:05
Φωτογραφία για Βρετανία: Χριστούγεννα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για χιλιάδες πολίτες
Τις πληγές της από το νέο κύμα κακοκαιρίας που εκδηλώθηκε τις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα μετρά η Βρετανία με χιλιάδες πολίτες να είναι ακόμα και σήμερα χωρίς ρεύμα και εκατοντάδες άλλους να υποχρεώνονται να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους για το φόβο εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων.

Κατά την εταιρία παροχής ρεύματος σε περίπου 50.000 υπολογίζονται τα νοικοκυριά που ακόμα και σήμερα δεν έχουν ρεύμα σε περιοχές όπως το Σάρρεϊ, το δυτικό Σάσεξ και το Κέντ.

Διακοπές ρεύμαματος σημειώθηκαν σε περισσότερα από 300.000 νοικοκυριά τις προηγούμενες ημέρες, με το μεγαλύτερο αριθμό να έχει αποκατασταθεί.

Έτσι και οι εταιρείες πάροχοι ηλεκτιρκού ρεύματος ανακοίνωσαν ότι προσφέρονται να πληρώσουν το χριστουγεννιάτικο ρεύμα για όσους είναι χωρίς ρεύμα.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες είναι οι πολίτες που έχουν υποχρεωθεί να μετακινηθούν από τα σπίτια τους κοντά στο Μπούρνμαουθ και το Ντόρσετ.

Μόνο το βράδυ της Τρίτης, παραμονή Χριστουγέννων, περίπου 150 σπίτια πλημμύρισαν σε περιοχές της νότιας Αγγλίας.

Τέλος, αγώνα δρόμου κάνουν οι αεροπορικές εταιρείες για να μετακινήσουν όλους τους επιβάτες οι πτήσεις των οποίων ακυρώθηκαν την παραμονή Χριστουγέννων λόγω διακοπής ρεύματος στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ