2013-12-25 18:12:56
Φωτογραφία για ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ...
Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει οριστικές εξελίξεις και αποφάσεις με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που πρόκειται να δοθούν δανεικοί και οι οποίοι μέχρι πρότινος αγωνιζόντουσαν στην ακαδημία των ερυθρόλευκων.

Από τη στιγμή που οι Γιώργος Λύρας και Αρης Βλάχος επέστρεψαν από τον Βατανιακό πρόκειται να δοθούν σε άλλες ομάδες δανεικοί, έτσι ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους μέχρι το τέλος της σεζόν και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Από εκεί και πέρα, δανεικοί πρόκειται να δοθούν και οι Δημήτρης Γκίνο, Δημήτρης Βουτσιώτης, με τον πρώτο να είναι πολύ πιθανό να δοθεί στον Φωστήρα, ενώ όλα δείχνουν πως το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Λύρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr".

Χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχουν υπάρξει οριστικές εξελίξεις, αφού τα θέματα των πιτσιρικάδων πρόκειται να «τρέξουν» μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των μικρών. Το σίγουρο όμως είναι ότι όλοι τους πρόκειται να δοθούν δανεικοί και κανείς δεν θα μείνει στο Ρέντη.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Γιάννη Παιδάκη, ο μέσος των ερυθρόλευκων»αγωνίζεται ως δανεικός στη Γλυφάδα και είναι πιθανό να συνεχίσει στην ομάδα, παρά τα διοικητικά θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ