2013-12-25 20:22:07
Φωτογραφία για Ντύθηκαν Αϊ Βασίληδες και κατέβηκαν σε δύο φαράγγια της Κρήτης - Μοναδικές φωτογραφίες
Έχουν συνηθίσει να κατεβαίνουν και να διασχίζουν φαράγγια όμως αυτή τη φορά η εμπειρία και το θέαμα που χάρισαν ήταν διαφορετικό.

Ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.- www.canyon.gr) διοργάνωσε την Κυριακή 22.12. Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση σε δύο φαράγγια στην περιοχή της Βιάννου.

Δεκαπέντε μέλη του ομίλου ντύθηκαν στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με απόλυτα χριστουγεννιάτικη διάθεση πραγματοποίησαν καταβάσεις σε φαράγγια με τεχνικά μέσα.

Τα φαράγγια που επισκέφτηκαν ήταν αυτό της "Παναγιάς Κεραλιμανιώτισας" καθώς και το πανέμορφο "Ξεροφάραγγο" και τα δυο πολυ κοντά στο χωριό Καλάμι.

Πιστός στο ραντεβού του ο Π.Ο.Ε.Φ. πλημμύρισε με Άγιους Βασίληδες τα δυο φαράγγια γιορτάζοντας έτσι τις τελευταίες καταβάσεις του 2013.

Ο Π.Ο.Ε.Φ. με ουσιαστική παρουσία στο ελληνικό canyoning προσθέτει και αυτή τη χρονιά πολύτιμο έργο στις αποσκευές του.

Εξερευνά, ανακαλύπτει, καταγράφει, εκπαιδεύει και ουσιαστικά μοιράζετε αυτούς τους μοναδικούς τόπους με νέους που ενδιαφέροντε να τους γνωρίσουν, πιστεύοντας πάντα στη ιδέα ότι ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης και ευτυχίας είναι ο δρόμος που περνά μέσα από την φύση.
flashnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ