2012-04-15 12:28:18
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ... ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ
«Θα πάρουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει από την ελληνική αγορά», είπε πρόσφατα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Ηδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, έχουν κάνει την πρώτη τους μεταγραφή με τον Δημήτρη Σιόβα, καθώς το μόνο που απομένει, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sday.gr", είναι η τυπική ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο στόπερ των «κυανέρυθρων» θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο και ίσως είναι ο μοναδικός νέος Ελληνας στο ρόστερ.

Αυτήν τη στιγμή θεωρείται βέβαιη η επιστροφή των δανεικών Κώστα Μήτρογλου, Ανδρέα Τάτου από τον Ατρόμητο, όπως και του Σουμπίνιο από τον Λεβαδειακό. Και οι τρεις έκαναν πολύ καλή σεζόν. Ο Μήτρογλου είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Σουμπίνιο έχει κάνει τη διαφορά στους Βοιωτούς και τους οδηγεί στη σωτηρία, ενώ και ο Τάτος είναι από τα «εργαλεία» του Γιώργου Δώνη στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Περιστερίου. Ουσιαστικά, θα προστεθούν τέσσερις παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα και τρεις είναι Ελληνες. Και υπάρχει και ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος όπως δήλωσε και ο ίδιος θα επιστρέψει δυνατός στις 15 Ιουλίου για την προετοιμασία. Δεν είναι και λίγοι και αν κάποιοι από αυτούς μπουν στην ενδεκάδα, αυτόματα θα αυξηθεί και το ελληνικό στοιχείο.


Οι άλλοι Στη λίστα των υπό παρακολούθηση είναι ως γνωστόν και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος της Ξάνθης. Στην περίπτωσή του υπάρχουν δύο παράμετροι. Πρώτον το οικονομικό, διότι σε μία ανεπίσημη επαφή, ειπώθηκε ποσό ενός εκατομμυρίου, που είναι μακριά από τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού. Φόρμουλα μπορεί να βρεθεί, αλλά υπάρχει και η δεύτερη παράμετρος. Ο νεαρός θέλει ακόμη δουλειά και δεν είναι βέβαιο ακόμη κι αν αποκτηθεί ότι θα μείνει στο ρόστερ. Αλλη περίπτωση που έχει αναφερθεί είναι ο Σκόνδρας του Ατρομήτου. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ασχοληθεί με δεξί μπακ, ειδικά αν τεθεί θέμα μεταγραφής του Τοροσίδη. Κατά μία πηγή όμως η λύση του αρχηγού του Ατρόμητου δεν θα προχωρήσει. Και φυσικά υπάρχουν ακόμη πιο ταλαντούχοι (Καραγκούνης), που αν αποκτηθούν θα μείνουν δανεικοί στις ομάδες τους.

Βέβαια, υπάρχει και μία άλλη παράμετρος... Εκτός από τον Ζαραδούκα για την συγκεκριμένη θέση που παίζει δεν είναι μόνον ο Χολέμπας, αλλά και ο Ποτουρίδης, που με την απόκτηση του Σιόβα θα υπολογίζεται αριστερά και ο νεαρός Λυκογιάννης, που «έβγαλε μάτια» με τους νεαρούς στη Βαλένθια και θα προωθηθεί αυτό το καλοκαίρι. Μαζεύονται πολλοί για τη θέση του αριστερού μπακ και με δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ο Ιβάν Μαρκάνο, καταλήγει το δημοσίευμα... olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ