2013-12-25 21:34:04
Φωτογραφία για Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Ούτε με… αίτηση δέχεται γκολ ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να διαθέτει την κορυφαία άμυνα της Ευρώπης στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν εξαιρετική αγωνιστική σεζόν, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, δείχνοντας πως τουλάχιστον εντός των τειχών δεν έχουν… αντίπαλο. Η ομάδα του Μίτσελ έχει πανηγυρίσει 16 νίκες σε 17 παιχνίδια, με τον Παναιτωλικό να αποτελεί τη μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα που κατάφερε να κρατήσει μακριά από το «τρίποντο» τους ερυθρόλευκους, αλλά και να τους κρατήσει στο μηδέν στον αγώνα του Αγρινίου.

Ωστόσο, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταφέρει ένα μοναδικό επίτευγμα στην Ευρώπη, καθώς διαθέτουν την καλύτερη άμυνα σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της «Γηραιάς Ηπείρου», έχοντας δεχθεί μόλις 6 τέρματα παθητικό, αφήνοντας πίσω τους τη Ρόμα στην Ιταλία, την Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία, τη Λιλ στην Γαλλία, αλλά και τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο στην Πορτογαλία.


Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, έχει δεχθεί 6 τέρματα σε 17 αγώνες, με δεύτερες τη Ρόμα με 7 τέρματα παθητικό σε ίδιους αγώνες. Ακολουθούν οι Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία με 8 γκολ παθητικό σε 16 ματς και Λιλ με τα ίδια τέρματα παθητικό. Όμως, οι Γάλλοι έχουν δώσει 19 παιχνίδια στην Ligue 1.

Πιο πίσω, με εννέα τέρματα παθητικό βρίσκονται οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας, του πρώην ερυθρόλευκου τεχνικού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, αλλά η και Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Πόρτο. Αμφότερες οι… εκπρόσωποι της ιβηρικής χώρας έχουν 9 τέρματα παθητικό σε 14 ματς πρωταθλήματος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ