2013-12-26 06:50:56
Φωτογραφία για Κάρα Ντελεβίν: Η «βασίλισσα των κλικς» για το 2013
Εκτός από τοπ μόντελ που “σαρώνει” τις διεθνείς πασαρέλες, η Κάρα είναι “τοπ” και στα κλικς, καθώς... αναδείχθηκε ως το πιο περιζήτητο πρόσωπο στις αναζητήσεις στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο, της Google.

Το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία, το τελευταίο διάστημα, μονοπωλεί τις καρδιές των Βρετανών, καθώς, σύμφωνα με στοιχεία της Google, ήταν το πρόσωπο που αναζήτησαν πιο πολύ οι συμπατριώτες της μέσω διαδικτύου. Έτσι, η Google, τής χάρισε τον τίτλο της πιο δημοφιλούς προσωπικότητας από τον χώρο της μόδας το 2013.

Το άλλο αγαπημένο πρόσωπο των Βρετανών, το επί χρόνια Νο1 τοπ μόντελ της χώρας, που έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο ισχυρές (και πλούσιες) προσωπικότητες της Γηραιάς Αλβιόνας, η Κέιτ Μος βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τους περιζήτητους της Google, ενώ τη δεύτερη θέση κατέχει ο σχεδιαστής Πολ Σμιθ και στην τέταρτη η ταλαντούχος συνάδελφός του, Βίβιεν Γουέστγουντ.

Η Κάρα έγινε γνωστή στον λαμπερό χώρο του μόντελινγκ ως “άγγελος” της Victoria Secret, αλλά τελευταία ασχολείται και με τον κινηματογράφο.

Έχει παίξει στην ταινία “Αννα Καρένινα” δίπλα στην Κίρα Νάιτλι κι αυτή τη στιγμή γυρίζει ένα θρίλερ που βασίζεται στη ζωή της Αμάντα Νοξ την οποία και υποδύεται. Το “σαράκι” του κινηματογράφου μπορεί και να της το μετέδωσε η διάσημη και αειθαλής νονά της, Τζόαν Κόλλινς.
newmoney.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ