2013-12-26 09:11:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Κόβεται από την 1η Ιανουαρίου το δεκατιανό των υπαλλήλων του Δημοτικού Βρεφοκομείου
Τέλος σε ένα κόστος 6.000 ευρώ για τον δήμο Πατρέων βάζει από την 1η Ιανουαρίου ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Γρηγόρης Μαρκέτος.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος, αργά το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Κατόπιν σχετικής ερώτησης του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Χαροκόπου, ο κ. Μαρκέτος εξήγησε ότι από το 1972 επί δημαρχίας Γκολφινόπουλου, όλοι οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Βρεφοκομείου δικαιούνται καθημερινά (δεκατιανό) που αντιστοιχεί σε 60 γρμ κασέρι και μισό καρβέλι ψωμί.

Το κόστος σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου ανέβαινε κι άλλο, καθώς το δεκατιανό τυλίγονταν από τους εργαζόμενους σε αλουμινόχαρτο. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της διοίκησης το συνολικό κόστος για το δεκατιανό των 30 εργαζομένων στο Δημοτικό Βρεφοκομείο ανέρχονταν στις 6.000 ευρώ. Ο κ. Μαρκέτος εκτίμησε ότι τα νέα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν πλέον αυτό το κόστος, σημειώνοντας ότι μπορεί ο δήμος να προωθήσει αυτά τα χρήματα σε άλλες ανάγκες.

Η ανακοίνωση έγινε στα εκτός ημερησίας θέματα της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου κατά την οποία συζητήθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δημοτικού Βρεφοκομείου για το νέο έτος. Την ερώηση για το συγκεκριμένο ζήτημα, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Χαροκόπος.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ