2013-12-26 13:39:08
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: O καιρός γίνεται πιο ...Χριστουγεννιάτικος
Ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένονται τις επόμενες ώρες σε πολλές περιοχές της χώρας - Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.Πρόσκαιρη επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σήμερα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Κύριο χαρακτηριστικό του νέου κύματος κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους (6-8 μποφόρ) αν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά:

Για την Πέμπτη ο καιρός θα ξεκινήσει με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την Ανατολική νησιωτική χώρα, όπου μάλιστα το πρωί αναμένονται ισχυρές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα. Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή και από τα βορειοδυτικά με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και στη συνέχεια στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ενώ στα ορεινά θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.

Την Παρασκευή αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά με τις βορχές και καταιγίδες να συνεχίζονται σε όλη τη χώρα και τα φαινόμενα σταδιακά να υποχωρούν από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι έντασης 6-8 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ