2013-12-26 15:47:03
Φωτογραφία για Ο άτυχος ειδικός φρουρός και η άγνωστη ηλικιωμένη
Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ανείπωτη τραγωδία με δύο νεκρούς, την οποία προκάλεσε η «κακιά στιγμή» στο Χαλάνδρι. Φίλοι και συνάδελφοι του 28χρονου ειδικού φρουρού δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Θοδωρής δεν είναι πλέον ανάμεσά τους. Πως έβαλε τέλος στη ζωή του όταν είδε να κείτεται στο έδαφος το διαμελισμένο σώμα της 75χρονης γυναίκας, την οποία μόλις είχε χτυπήσει με τη μηχανή του.

Η σορός της ηλικιωμένης δεν είχε αναγνωριστεί έως αργά χθες και παρέμενε στα αζήτητα. Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, ο άτυχος αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, είχε επισκεφθεί τους γονείς του στην Παλλήνη και επέστρεφε στο σπίτι του στο Γαλάτσι. Ομως ο χάρος είχε στήσει καρτέρι λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα της Κυριακής, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι.

Μια 75χρονη γυναίκα που μόλις είχε βγει από το σπίτι της, φορώντας μάλιστα τις παντόφλες, διέσχιζε κάθετα τον δρόμο. Ο 28χρονος δεν μπόρεσε να την αποφύγει και τη χτύπησε με τη μηχανή που οδηγούσε. Και οι δύο σωριάστηκαν στο έδαφος.


Οταν ο Θοδωρής σηκώθηκε και την πλησίασε έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Το θέαμα αποτρόπαιο, καθώς από τη σύγκρουση η άτυχη γυναίκα είχε διαμελιστεί. Η σκέψη ότι σκότωσε έναν άνθρωπο ήταν αβάσταχτη.

Ο 28χρονος πήγε λίγα μέτρα παρακάτω, μπήκε στον χώρο ενός δημοτικού πάρκινγκ, έβγαλε το υπηρεσιακό του πιστόλι και το έστρεψε προς τον εαυτό του. Ο Θοδωρής υπηρετούσε στην Αστυνομία από το 2008 και όπως ανέφεραν οι συνάδελφοί, του ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητος και με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Εντάχθηκε από τους πρώτους στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του αδερφού του που είναι διοικητής Ασφαλείας σε τμήμα της Αττικής και να πάρει μετάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών στην Κυψέλη.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ