2013-12-26 21:15:08
Φωτογραφία για Τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον μιλούν για τον πατέρα τους
Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την ημέρα που η φωνή του Μάικλ Τζάκσον σίγησε για πάντα.

Και τώρα, ένα νέο ντοκιμαντέρ, Remembering Michael Jackson, ετοιμάζεται για τη ζωή του. Αυτή τη φορά, από τα χέρια της ίδιας της μητέρας του, Κάθριν, επιθυμία της οποίας είναι να γνωρίσουν οι θαυμαστές του τον αληθινό βασιλιά της ποπ.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν και τα τρία παιδιά του θρύλου της μουσικής, τα οποία και αποκαλύπτουν προσωπικές στιγμές με τον πατέρα τους.

"Δεν μας έλεγε ποιος ήταν στην πραγματικότητα. Έφτασα έξι ετών για να μάθω πως ο πατέρας μου ήταν ο Μάικλ Τζάκσον. Ήθελε να τον λέμε μπαμπάκα", εξομολογείται ο 16χρονος Πρινς, ενώ ο 11χρονος Μπλάνκετ μιλά για την αγάπη του ποπ σταρ για τα ζώα:

"Είχε ολόκληρο ζωολογικό κήπο! Καμηλοπαρδάλεις, λιοντάρια, αλιγάτορες και φίδια… Ο αγαπημένος του ήταν ένα χιμπατζής, με το όνομα Μπάμπλς".

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται και η κόρη του, Πάρις, η οποία το καλοκαίρι είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωής της, παίρνοντας υπερβολική δόση ναρκωτικών και κόβοντας τις φλέβες της.


Η 15χρονη Πάρις εκφράζει το μεγάλο της παράπονο για την υπόσχεση που είχε πάρει ο πατέρας της και δεν πρόλαβε ποτέ να πραγματοποιήσει:

"Είχε υποσχεθεί να μου μάθει πώς να κάνω το moonwalk. Δεν έγινε ποτέ. Δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσω. Ποτέ. Ήταν εκπληκτικός".

Πρόσθεσε, επίσης: "Δεν γνωρίζαμε πολλά παιδιά της ηλικίας μας. Ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Δε φεύγαμε σχεδόν ποτέ από το σπίτι", είπε η Πάρις.
πηγη
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ