2013-12-26 21:08:06
Φωτογραφία για ΚΑΜΙΝΕΡΟ : ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ... ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
Ο αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο, άφησε να εννοηθεί πως η επιστροφή του Ρομπέρτο στην ομάδα είναι στα... σκαριά.

Σε μία ιδιαίτερα μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στη "Marca" o παράγοντας της Ατλέτικο είπε αρχικά για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού: «Πιστεύουμε πολύ στον Ρομπέρτο και στις ικανότητές του. Έχει αποδείξει πως είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στο επίπεδο της Ατλέτικο».

Σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του Ισπανού πορτιέρο -του οποίου ο δανεισμός στον Ολυμπιακό εκπνέει στις 30 Ιουνίου- εκείνος απάντησε: «Κανένας δεν μπορεί να αμφιβάλλει για εκείνον. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πως κάνει μία τρομερή σεζόν. Μία εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό. Τον τσεκάρουμε συνέχεια, τον παρατηρούμε και τον έχουμε από πολύ κοντά και λόγω της χρονιάς που κάνει. Η ομάδα του πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω των αποκρούσεών του.


Ο Ρομπέρτο για εμάς είναι μία πολύ σοβαρή και μεγάλη επένδυση. Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα, τον πιστεύουμε στο 100% και θεωρούμε πως είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να είναι μαζί μας. Για να είναι ξανά στην ομάδα μας».

Επίσης ο Καμινέρο προανήγγειλε αλλαγές για την ομάδα και για τον Γενάρη και για το καλοκαίρι. Αλλαγές που θα είναι πλήρως εναρμονισμένες στην λογική της ομάδας και στα θέλω του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος από την πλευρά του ανακρίθηκε από την "AS", όμως όταν του τέθηκε ερώτημα για την μεταγραφική ενίσχυση τόνισε: «Η διοίκηση και το μάνατζμεντ της ομάδας ξέρουν τι χρειάζεται και το τι θέλουμε και για τώρα και για το καλοκαίρι. Εγώ αυτό που ξέρω και γι' αυτό που είμαι σίγουρος είναι πως έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης ως ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ