2013-12-27 07:10:03
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, χιονοπτώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και ενισχυμένους νοτιάδες στις θάλασσες περιμένουμε την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 13 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Νεφώσεις με βροχές και από τις μεσημεριανές ώρες καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και αργότερα τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ