2013-12-27 07:03:07
Φωτογραφία για Eκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός
Χωρίς τη 2 ετών κόρη τους Αέλια ταξίδεψαν στη Μεγαλόνησο την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης.

Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της Κατερίνας Καραβάτου -στην πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός- στην ταινία Το πουλί της Κύπρου, σε σενάριο του Λώρη Λοϊζίδη και σκηνοθεσία του Νικόλα Κουμίδη όπου έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχει αναλάβει ο Κρατερός Κατσούλης. "Δεν ήταν δική μου η ιδέα να συμμετάσχει η Κατερίνα στην ταινία. Μου το πρότειναν άνθρωποι της παραγωγής, τους εξήγησα ότι θα το συζητήσω μαζί της, οι χρόνοι τη βόλευαν και ανταποκρίθηκε με χαρά" εξηγεί στο ΟΚ! ο Κρατερός Κατσούλης.

"Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα παιδιά με έκαναν να αισθανθώ οικεία και ευχάριστα. Βέβαια στο πρώτο πλάνο με τον Κρατερό δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω" προσθέτει η Κατερίνα Καραβάτου. Σύμφωνα με το σενάριο, η 39χρονη παρουσιάστρια υποδύεται μία τραπεζική υπάλληλο. Η ελληνοκυπριακή κωμωδία σε παραγωγή της Πειρασμός Productions αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2014. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ