2013-12-27 08:00:14
Φωτογραφία για Δούκισσα Νομικού: «Νιώθω ακόμα μουδιασμένη από το χωρισμό μου με το Χρήστο Χολίδη»
​Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή για τη Δούκισσα Νομικού, που μπορεί να χώρισε από το Χρήστο Χολίδη, αλλά τα επαγγελματικά της, πάνε από το καλό στο καλύτερο!

«Πάντα πίστευα σε αυτή την παροιμία. Ένα τέλος που φαίνεται δύσκολο και επίπονο, φέρνει πάντα μια νέα, πολλά υποσχόμενη αρχή».

Πως είναι όμως αυτό το διάστημα στην προσωπική της ζωή μετά το χωρισμό; Είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα;

«Νιώθω κάπως μουδιασμένη, και αυτός είναι ο λόγος που δεν αισθάνομαι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική μου ζωή».

Παράλληλα, διαψεύδει όσα γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζοντας πως έχει κάνει το επόμενο βήμα. Πολλά δημοσιεύματα μάλιστα, την ήθελαν ζευγάρι με το Νίκο Κριθαριώτη, πρώην σύζυγο της Βίκυς Καγιά.

Τι απαντά σε όλα αυτά η Δούκισσα; Ότι «δεν έχουν καμία δόση αλήθειας όσα γράφτηκαν».

Όσο για το αν είναι έτοιμος να ερωτευτεί ξανά; Λέει:


«Και ποιος είπε ότι ο έρωτας έρχεται όταν είσαι έτοιμος; Έρχεται από μόνος του, απρόσκλητος. Παρ΄όλ΄ αυτά όχι. Το να ερωτευτώ είναι το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου αυτή την περίοδο».

Θα συγχωρούσε όμως την απιστία;

«Νιώθω τυχερή. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον δεν το έχω μάθει. Είμαι αρκετά κτητική στις σχέσεις μου, συνεπώς δεν ξέρω αν θα μπορούσα να την συγχωρέσω. Στην θεωρία όλοι είμαστε καλοί. Στην πράξη όμως, όλα είναι διαφορετικά».

Η ίδια πάντως, υποστηρίζει πως δίνει δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις της, και ειδικά «σε όσους το αξίζουν, γιατί θέλω να μου δίνουν κι εμένα».

Πηγή: Hello
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ