2013-12-27 10:18:52
Φωτογραφία για Θρήνος στην Ηλεία: Τραγικός θάνατος 18χρονου σε τροχαίο επί της Ε.Ο. Πύργου-Πατρών [video]
Θεριεύει το ποτάμι του αίματος στην άσφαλτο της Ηλείας με τελευταίο θύμα ένα δεκαοκτάχρονο παλικάρι από την Αμαλιάδα, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε αργά χθες το βράδυ, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στο 88ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου και καρφώθηκε σε καφάο της ΔΕΗ. Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε από τη θέση του συνοδηγού ο 57χρονος πατέρας του, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε μερικά λεπτά μετά τις έντεκα και μισή, το βράδυ της Τετάρτης, στο 88χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου, αμέσως μετά τη Χόχολη. Το όχημα μάρκας ford που οδηγούσε ο νεαρός με συνεπιβάτη τον πατέρα του, κινούνταν με κατεύθυνση την Ηλειακή Πρωτεύουσα, έχοντας ξεκινήσει πιθανότατα από την πόλη της Αμαλιάδας
. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και σύμφωνα με όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, το αυτοκίνητο ενώ κινούνταν σε ευθεία, εξετράπη αριστερά της πορείας του και άρχισε να ολισθαίνει πλάγια. Το όχημα αφού μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, πέρασε το υπερυψωμένο κράσπεδο καταλήγοντας στον βοηθητικό δρόμο και καρφώθηκε σε καφάο της ΔΕΗ. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τον θάνατο για το άτυχο παλικάρι να επέρχεται ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσε ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε που θέλησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του 18χρονου διατηρούσε τις αισθήσεις του και προσπαθούσε να αντιληφθεί σε τι κατάσταση βρισκόταν ο γιος του. Μέσα σε λίγα λεπτά την περιοχή προσέγγισαν άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Πύργου ενώ κρίθηκε απαραίτητη και η συνδρομή ειδικού κλιμακίου της πυροσβεστικής για την ανάσυρση της σορού του άτυχου οδηγού.

Για περισσότερες από τρεις ώρες επτά πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον 18χρονο καθώς το αυτοκίνητο είχε κυριολεκτικά μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Τελικά η επίπονη αυτή διαδικασία ολοκληρώθηκε περίπου στις τρεις, με τον οδηγό να μεταφέρεται τελικά στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την ίδια στιγμή σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και 57χρονος συνοδηγός του οχήματος με τις τελευταίες πληροφορίες ωστόσο να αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει άμεσα η ζωή του. Τις έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας διεξάγουν οι άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Πύργου.

patrisnews.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ