2013-12-27 11:09:06
Φωτογραφία για Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα από σήμερα
Ανοιχτά θα παραμείνουν μέχρι τις 9 το βράδυ σήμερα Παρασκευή τα καταστήματα, βάσει του εορταστικού ωραρίου που ισχύει μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου.

Αύριο Σάββατο, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι επίσης ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, και της πρωτοβουλίας “Λευκής Νύχτας”, το Σάββατο τα καταστήματα του κέντρου θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ.

Ο Δήμος Αθηναίων συμμετέχει στη “Λευκή Νύχτα” με μουσικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος από τις πέντε το απόγευμα.

Συγκεκριμένα:

17.00 Συναυλία με τους τενόρους Duo Fina

20.00 Εορταστική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας

Δήμου Αθηναίων, με τους Τενόρους Γιώργο Ζωγράφο, Ντίνο Καλύβα, Μανώλη Λορέντζο.

Διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης

20.00 – 22.00 Παιχνίδι με ξυλοπόδαρους από την ομάδα Circus Dayz


Επίσης, επεκτείνουν το ωράριό τους μέχρι τις 23.00 το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης “Αγγελική Χατζημιχάλη” του Δήμου Αθηναίων (Αγγελικής Χατζημιχάλη 6-Πλάκα), το Νομισματικό Μουσείο (Πανεπιστημίου 10-12) και το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων (Διογένους 1-3, Πλάκα).

Την Κυριακή τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ τη Δευτέρα θα ανοίξουν μέχρι τις 8 το βράδυ και την Τρίτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ως τις 6 το απόγευμα. Κατόπιν, θα παραμείνουν κλειστά τόσο ανήμερα την Πρωτοχρονιά, όσο και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, λόγω της εργασίας της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου.

Από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, τα καταστήματα επανέρχονται στο κανονικό τους ωράριο, ενώ υπενθυμίζουμε ότι στις 6 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά, λόγω της αργίας των Θεοφανίων.

aftodioikisi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ