2013-12-27 13:40:06
Φωτογραφία για Από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στα Επείγοντα! «Ησυχία» στην Ξάνθη
Μια καθημερινή ημέρα θύμιζε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς δεν παρατηρήθηκαν έκτροπα, ενώ η προσέλευση των ασθενών κυμάνθηκε σε φυσιολογικά επίπεδα.

Εκτιμάται ότι την πόρτα των Επειγόντων πέρασαν περί τα 400 άτομα παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων, αριθμός που δεν απέχει από τη συνήθη κίνηση, ωστόσο τα σοβαρά περιστατικά που θα μπορούσαν να αποδοθούν στην «κραιπάλη» των ημερών είναι δραματικά περιορισμένα και μετρημένα.

Ένα δυο μεθύσια και ελάχιστα ατυχήματα συνθέτουν την εικόνα των ημερών, ωστόσο όπως φάνηκε ούτε τις άγιες ημέρες των εορτών το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης μπόρεσε να «ξεκουραστεί», καθώς οι διάδρομοι των Επειγόντων θύμιζαν κατά τα λοιπά μια καθημερινή ρουτίνα.

Ανάμεσα στα σοβαρά περιστατικά φυσικά και το νεαρό κοριτσάκι το οποίο παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, παραμονή των Χριστουγέννων, και ενώ είχε βγει να πει τα κάλαντα με μια φίλη της.


Δεν σταμάτησαν οι σειρήνες!

Στο πόδι την περίοδο των εορτών και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, η οποία κλήθηκε αρχικά την παραμονή των Χριστουγέννων να κατασβήσει πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στο Δέκαρχο Ξάνθης.

Οι εννιά διαμένοντες είχαν προλάβει να αποχωρήσουν εγκαίρως, ωστόσο το σπίτι καταστράφηκε από τις φλόγες.

Μια ημέρα μετά, ανήμερα των Χριστουγέννων, ξέσπασε φωτιά στο Παλιό Κατράμιο, όπου αργά το βράδυ τυλίχθηκε σε φλόγες ένα ετοιμόρροπο οίκημα, στο οποίο ωστόσο διέμενε ένας μέσης ηλικίας άνδρας. Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ο ίδιος δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι, ενώ τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.
ThrakiToday
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντεραπάρισε τζιπ  (φωτο)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντεραπάρισε τζιπ (φωτο)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ