2013-12-27 15:48:02
Φωτογραφία για Τζιζ κακό: Τι δεν επιτρέπεται στο σεξ
Πολλοί λένε πως στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Χμμμ. Κάνουν λάθος.

Χρονιάρες μέρες που είναι, αυτές οι τελευταίες του χρόνου, σε πιάνει να κάνεις μία ανασκόπηση βρε παιδί μου. Σκέφτεσαι όλα εκείνα όσα δεν έπρεπε να πεις, αλλά κυρίως όλα όσα δεν έπρεπε να κάνεις. Ας μαζέψουμε όμως λιγο τα ασυμάζευτα και ας περιοριστούμε στα λάθη του κρεβατιού. Με τι θα ασχοληθούμε, δηλαδή; Με εκείνα των εργασιακών σχέσεων; Σε παρακαλώ, για τι μας πέρασες...

Τζιζ κακό: Κλάμα

Ακόμα και αν είναι το καλύτερο σεξ της ζωής σου και από πάνω σου, από πλαγίως, από πίσω ή από μπροστά έχεις τον Bradley Cooper τον ίδιο, δεν βάζεις τα κλάμματα. Το να αρχίζει το δάκρυ να πέφτει λες και σου καθαρίζουν κρεμμύδια (κάτι που συνήθως συνοδεύεται και από ρούφηγμα μύτης) κάνει το σύντροφό σου να αισθανθεί περίεργα. Το έχουμε πει: οι άντρες έχουν ένα πιο απλοϊκό μυαλό, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι εσύ εκείνη την ώρα κλαις επειδή έχεις αγγίξει τον Βούδα από την ευχαρίστηση και από την μπόλικη αγάπη.

Τζιζ κακό: Γέλιο

Συγνώμη μαντάμ, αυγά σου καθαρίζουν; Εντάξει, δεν λέμε περνάς καλά στο κρεβάτι και αυτό βγαίνει προς τα έξω, αλλά το να αρχίζεις να χαζογελάς όταν ο άλλος αρχίζει και γδύνεται ή όταν σου ψυθιρίζει πώς ακριβώς θέλει να σε βάλει κάτω και να σου αλλάξει τα γνωστά πολύπριζα, είναι αντιοργασμικό και κάνει το έτερον ήμισυ να κομπλεξαριστεί.

Τζιζ κακό: Κοίταγμα ώρας

Στη γιόγκα ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουν οι μαθητές είναι να μην σκέφτονται το πριν και το μετά. Να συγκεντρωθούν στο τώρα. Στο παρόν. Στη στιγμή. Εσύ γιατί λοιπόν κοντεύεις να στραβολαιμιάσεις για να δεις τι ώρα είναι; Ακόμα και αν το σεξ μαζί του μοιάζει αιώνιο (μα καλά και αυτός ο Χριστιανός πήρε ολόκληρο το κουτί με τα Viagra;) και την επόμενη μέρα έχεις και δουλειές να κάνεις (δεν φταις εσύ που πρέπει να ξυπνήσεις από τα αξημέρωτα για να φτιάξεις ρίζα), πρέπει να κάνεις focus και να απολαύσεις. Δώσε του οδηγίες για το πώς ακριβώς να σε ευχαριστήσει και τα λεπτά - τα δευτερόλεπτα θα περάσουν νεράκι.

Τζιζ κακό: Σύγκριση

Μωρέ εσύ για καλό το είπες το "μωρό μου κανείς δεν το κάνει σαν κι εσένα" ή "είσαι ο καλύτερος", αλλά υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος να σου βγει σε κακό. Δεν θέλεις να τον κάνεις να αναρωτιέται ούτε με πόσους έχεις πάει και εκφέρεις και τέτοιου είδους άποψη, ούτε και ότι εκείνη την ώρα μέσα στο μυαλό σου εκτός από τις ενδορφίνες υπάρχει και Ο ΠΡΩΗΝ. Κράτα το στόμα σου κλειστό και την...καρδιά σου ανοιχτή.

Τζιζ κακό: Εξομολόγηση

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το να είσαι παρθένα και να μην έχεις τινάξει ακόμα την ανθισμένη αμυγδαλιά και σίγουρα πρέπει να το πεις στο άτομο με το οποίο σκοπεύεις να κάνεις κάτι παραπάνω από το να κοιμηθείς. Ωστόσο, το να διαλέξεις να του το πεις την ώρα που είναι με τον "μπαζούκα" στο χέρι θα λέγαμε ότι δεν είναι καλή ιδέα.

Τζιζ κακό: Αέρια

Τι και αν με τον άλλον έχετε φάει μαζί ψωμί και αλάτι και φασολάδα. Τι και αν σε έχει δει ξεμαλλιασμένη με τα μαύρα απομεινάρια της μάσκαρας κάτω από τα μάτια σου. Τι και αν πολλές φορές σε έχει πάει σηκωτή στο σπίτι σου μυρίζοντας λες και έχεις πιεις όλη την Ελληνικη Ζυθοποιϊα και τα δρύινα βαρέλια του Johnnie του Walker, δεν είναι καθόλου πρέπει να "την αφήσεις". Όχι. Ούτε αθόρυβη. Έλεος πια γυναίκα.

Τζιζ κακό: Social media

Ας υποθέσουμε πως του έχεις δέσει τα μάτια και είσαι πάνω του και δίνεις την ερμηνεία σου και εκείνη την ώρα ανάβει το κινητό σου με DM στo Twitter ή με ειδοποίηση ότι κάποιος σχολίασε τη φωτογραφία προφίλ σου στο Facebook ή ακόμα και πως κάποιος σου έγραψε κάτι στο Instagram. Εννοείται πως πιάνεις διακριτικά το κινητό χωρίς να καταλάβει τίποτα και κάνεις ένα γρήγορο τσεκ κάνεις σαν να μην το είδες και συνεχίζεις τη "δουλειά" από εκεί που την είχες αφήσει: στην οσκαρική σου ερμηνεία.

Πηγή: cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ