2013-12-27 16:50:04
Φωτογραφία για ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ασταμάτητος και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους μπασκετμπολίστες.

Ο αρχηγός των πρωταθητών Ευρώπης με τα τρομερά προσόντα και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του, έχει κάνει τους πάντες να του υποκλιθούν. Φυσικά οι διακρίσεις και τα αποθεωτικά σχόλια, είναι ακατάπαυστα.

Έτσι η καταλανική εφημερίδα "Sport" τον συγκαταλέγει ανάμεσα στα δέκα πρόσωπα που... "σημάδεψαν" το μπάσκετ για τη χρονιά που φεύγει σε μερικές μέρες .

"Βασίλης Σπανούλης: Ήταν ένα απο τα σήριαλ του καλοκαιριού. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, αλλά ο Έλληνας σταρ αποφάσισε να μείνει στην ομάδα του τον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί; Για να συνεχίσει το έργο του. Στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για 2η σερί σεζόν με τον Ολυμπιακό, κόντρα στα προγνωστικά. Ήταν σούπερ στον τελικό και "χτύπησε" σε αποφασιστικό σημείο απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα σε ότι έχει να κάνει με τον Σπανούλη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που σημάδεψαν το μπάσκετ τη φετινή χρονιά, το δημοσίευμα έχει και τους Τόνι Πάρκερ (Ευρωμπάσκετ με την Γαλλία), Λεμπρόν Τζέιμς (σάρωσε στο ΝΒΑ, δυο σερί πρωταθλήματα με τους Miami Heat).

Μάλιστα γίνεται λόγος και για τον Κώστα Παπανικολάου που πήγε στην Μπαρτσελόνα και αποτέλεσε μια απο τις μεταγραφικές βόμβες του καλοκαιριού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ