2013-12-27 17:20:02
Φωτογραφία για Τζένη Χειλουδάκη: Ο γάμος, η επανασύνδεση με τον εισαγγελέα και ο οριστικός χωρισμός
Η Τζένη Χειλουδάκη μίλησε για τον πολιτικό γάμο που έκανε, την επανασύνδεση με τον εισαγγελέα, Γιώργο Σακελλαρόπουλο και τον οριστικό χωρισμό τους!

Πριν από δύο χρόνια περίπου έκανε έναν πολιτικό γάμο, δηλώνοντας πως είναι ερωτευμένη. Πώς είναι η ζωή της σήμερα, ύστερα από αυτό το γάμο;

«Ο γάμος έγινε για άλλους λόγους, προσωπικούς. Πλέον, έχω χωρίσει. Δεν θα μιλήσω άλλο γι' αυτό. Δεν μίλησα ούτε τότε που έπεσαν όλοι πάνω μας στο δημαρχείο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σχέση της με τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο στο περιοδικό YES: «Mε τον εισαγγελέα ξαναβρέθηκα πέρυσι τα Χριστούγεννα, είναι γνωστό τοις πάσι. Όλοι έβλεπαν τα posts στο Facebook, αλλά και εμάς στα μέρη που κυκλοφορούσαμε. Μείναμε μαζί έξι μήνες. Τον απομυθοποίησα εντελώς, αλλά κι αυτός το ίδιο. Ανήκει σε άλλη γενιά, απέχουμε πολύ, δεν μας ενώνει τίποτα. Θεωρώ ότι με βοήθησε αρκετά, αλλά κι εγώ αυτόν. Εκείνος ξέρει... Του εύχομαι να βρει αγάπη και ευτυχία στη ζωή του, πράγμα δύσκολο βέβαια με το χαρακτήρα, τα πιστεύω και τις ιδιορρυθμίες του...»

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ