2013-12-27 21:12:06
Φωτογραφία για Εορταστικά δέματα αγάπης σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού προσέφεραν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου
Εορταστικά δέματα αγάπης με δωροεπιταγές για αγορές σε σουπερμάρκετ, είδη διατροφής και προϊόντα ατομικής... υγιεινής – καθαρισμού, προσφορά του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», εταιριών αλλά και μεμονωμένων παραγωγών, διένειμε ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, σε περίπου 400 οικογένειες της πόλης που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Δικαιούχοι των δεμάτων αγάπης που διανεμήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ήταν μακροχρόνια άνεργοι, άποροι, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία, μοναχικοί άνθρωποι, ηλικιωμένοι, μέλη του βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

Χορηγοί των εορταστικών δεμάτων ήταν ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» που προσέφερε δέματα με τρόφιμα, η εταιρία Nestle που προσέφερε δέματα με ποικιλία προϊόντων, η εταιρία «Ελληνικά Πετρέλαια» που προσέφερε δωροεπιταγές για εξαργύρωση σε αλυσίδα σουπερμάρκετ, η εταιρία «Αθερίδης» που προσέφερε μέλι, η εταιρία Kiosky’s που προσέφερε γλυκίσματα και λιχουδιές για τα παιδιά, οι παραγωγοί: Δρόσος Δρόσος που προσέφερε πορτοκάλια, Γιώργος Μπάτρης που προσέφερε λαχανικά, Κώστας Σεραφείμ που προσέφερε ζυμαρικά, Κώστας Αναστασόπουλος που προσέφερε ελαιόλαδο, Αργυρώ Ντάση που προσέφερε κρασί
. Επίσης, σύλλογοι της πόλης, σχολεία και απλοί πολίτες συμπλήρωσαν με τις καθημερινές τους προσφορές τα εορταστικά δέματα που προσφέρθηκαν.

Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, με την ευκαιρία της διανομής των εορταστικών δεμάτων δήλωσε: «Τις μέρες αυτές μαζί με τις ευχές μας για «Χρόνια Πολλά» θέλουμε για ακόμη μία φορά να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας τη θαλπωρή των εορτών, να βρεθούμε στο πλευρό τους. Βέβαια, το ίδιο προσπαθούμε να στεκόμαστε κοντά τους και κάθε μέρα του χρόνου. Χάρτη στο δίκτυο κοινωνικής επιχειρηματικότητας που έχουμε δημιουργήσει και στις ομαδικές και ατομικές προσφορές συμπολιτών μας, εμπλουτίζουμε διαρκώς το Κοινωνικό Παντοπωλείο με κάθε είδους προϊόντα προκειμένου να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε στις αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους για τις προσφορές τους προς το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο και την υποστήριξη του έργου των κοινωνικών δομών του Δήμου μας».

Τον συντονισμό της δράσης για τη διανομή των εορταστικών δεμάτων στους ωφελούμενους είχε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α).
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ