2012-04-15 18:40:08
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ : ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ...
Στον "Flash" μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ,Κώστας Καραπαπάς.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα :

-Για τον Βαλβέρδε και για το αν θα γίνει σίριαλ το θέμα παραμονής του :

«Στη Αυστραλία ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει με τον Βαλβέρδε. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το μέλλον του. Το ταξίδι στην Αυστραλία εντάσσεται στη σεζόν που δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Αυτό που είναι σαφέστατο είναι ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σαν πρόσωπα και σαν ρόλοι στον Ολυμπιακό, έχουν μια εξαιρετική ισορροπία και μια εξαιρετική σχέση. Πρέπει να ξέρουν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού ότι αυτή η σχέση δεν κινδυνεύει ούτε από δημοσιεύματα, ούτε εικασίες, ούτε από οτιδήποτε φτάνει στο μυαλό κάποιου και το εκφράζει μέσα από ένα μικρόφωνο ή πληκτρολόγιο.

Αυτό που έχουν αποφασίσει και οι δύο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η σχέση να χαλάσει και δε θέλουν το "ναι" ή το "όχι" του Βαλβέρδε να είναι σίριαλ
. Κανένας τους δεν το θέλει και κανείς δεν το επιδιώκει. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει μια εξαιρετική σχέση με τον Ολυμπιακό και αν ποτέ αποχωρήσει, θα το κάνει για λόγους που δεν έχουν σχέση με το εργασιακό του περιβάλλον, αλλά έχουν να κάνουν με προσωπικά του θέματα, τα οποία πρέπει να σεβόμαστε και σεβόμαστε απόλυτα. Το λέω αυτό για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού γιατί από πλευράς διοίκησης, η εκτίμηση προς το πρόσωπο του είναι απεριόριστη. Από κει και πέρα, κανείς μας δε θέλει να γίνει σίριαλ τίποτα και δε θα γίνει. Αυτό που μας ενδιαφέρει άμεσα είναι να κερδίσουμε στα Γιάννενα την Τετάρτη».

-Για την ήττα από την Κέρκυρα και το επόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα :

«Μπορεί να κάναμε μια παρένθεση στον αγώνα με την Κέρκυρα, αλλά δε μπορούμε ταυτόχρονα να γράφουμε στο χιόνι το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε όλη τη χρονιά η ομάδα. Εμείς θα βρεθούμε στα Γιάννενα με τους οπαδούς μας, που θα έρθουν τόσο από Αθήνα, αλλά κυρίως από τις γύρω περιοχές και φιλοδοξούμε να δώσουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση, να πάρουμε τη νίκη και να έχουμε πλέον δύο αγώνες για να ολοκληρώσουμε την επίσημη αγωνιστική περίοδο. Να έχουμε πλέον το ματς με τον Ατρόμητο στο οποίο δε θα έχουμε κόσμο, αφού αυτή είναι η πάγια τακτική της αστυνομίας.

Μετά έχουμε τον τελικό, στον οποίο θέλουμε να διεξαχθεί ως γιορτή του ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δείξουν ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος ότι μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες που θα σύρουν τους πάντες προς αυτή την κατεύθυνση. Το παιχνίδι αυτό, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να σπείρουν ζιζάνια, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να κινδυνολογήσουν, ή και να κάνουν ακόμα και ζημιά που, ξέρετε, ακόμα κι αυτό δεν είναι απίθανο, εμείς σαν Ολυμπιακός λέμε, και ο Ατρόμητος το ίδιο ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, ότι κι αν κάνει ο οποιοσδήποτε».

-Για το πως σκέφτεται ο Ολυμπιακός να προασπίσει την αλήθεια για τα μεταγραφικά σενάρια που...θα οργιάσουν φέτος το καλοκαίρι:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ελεγχθούν όλα αυτά που γράφονται. Ο κόσμος δεν ξέρει ότι, από τα 100 ονόματα που γράφουν οι εφημερίδες, τα 95 τα γεννάνε. Από κάπου προέρχονται. Προέρχονται από μάνατζερ, από ατζέντηδες ποδοσφαιριστών που, αν ακουστεί το όνομα τους για τον Ολυμπιακό, τότε αμέσως παίρνει αξία. Να καταλάβει ο κόσμος ότι το παιχνίδι με το όνομα δε γίνεται για να τον πάρει ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι γίνεται για να ακουστεί δίπλα στον ποδοσφαιριστή το όνομα "Ολυμπιακός", για να τον πάρει μια άλλη ομάδα, σε υψηλότερη τιμή. Αυτό λοιπόν δεν ελέγχεται πουθενά στον κόσμο.

Όμως, εμείς πρόκειται να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά τα οποία λέμε, θα υπάρξει συγκεκριμένη πολιτική στο θέμα αυτό και αν κάποιοι επιμένουν να παίζουν τον Ολυμπιακό, τότε θα βγαίνουν μπροστά και θα το κάνουμε γνωστό στον κόσμο μας. Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να παίξει με τον Ολυμπιακό και με τις προτάσεις τις μεταγραφικές προς εμάς. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να μη λέει την αλήθεια στους φιλάθλους τους, αυτό το τηρεί πάντα. Αν κάποιος αν θέλει να κάνει τη δική του μεταγραφική πολιτική να την κάνει στο σπίτι του, όχι στον Ολυμπιακό».

-Για το αν έχουν γίνει ενέργειες για τη φιέστα :

«Αποκλείω το γεγονός να γίνει με ελληνική ομάδα. θα γίνει με ξένη ομάδα και μέσα στο 1ο δεκαήμερο του Μαΐου. Θα ισχύσουν επίσης τα διαρκείας αφού εμείς στηρίζουμε αυτούς που μας στήριξαν και θα βρίσκονται μαζί μας στη φιέστα του Ολυμπιακού. Σκοπός μας είναι, να καθιερώσουμε στη Λίγκα και τη φιέστα μας, για να αστειευτώ και λίγο!» olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ