2012-04-15 22:55:23
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΒΝΙΑΚ: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Έδωσε υπόσχεση για μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στους αγώνες των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος περιμένει και την συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας στο παιχνίδι που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη Ο Σέρβος γκαρντ επιστρέφοντας από το Βελιγράδι, μαζί με τον Αλεξιτς, πρόλαβε να κάνει μία προπόνηση και θα επανέλθει τη Δευτέρα μετά το νέο διήμερο ρεπό και μίλησε στην εφημερίδα Metrosport για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

«Κάναμε μεγάλο χρονικό διάστημα, για να αγωνιστούμε και να παίξουμε επίσημη αναμέτρηση λόγω της διακοπής. Ο επόμενός μας αντίπαλος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης, αφού προκρίθηκε στην τετράδα της Ευρωλίγκας», είπε ο Ντούβνιανκ, ο οποίος πάντως φαίνεται να πιστεύει στην προσπάθεια της ομάδας του, τονίζοντας:

«Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα με σκοπό να είμαστε 100% έτοιμοι και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει και να μας υποστηρίξει στον αγώνα που θα γίνει στην έδρα μας».

Ο Ντούβνιακ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο παραμονής του, λέγοντας χαρεακτηριστικά:

«Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, αφού οι άνθρωποί του έδειξαν ότι πιστεύουν σε μένα και στις ικανότητές μου». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ