2012-04-15 23:32:23
Φωτογραφία για ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΧΑΪΝΣ ΣΕ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ: ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!
Ο Κάιλ Χάινς πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στην μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός και δήλωνε πως «θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη για το καλύτερο».

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", το Μεγάλο Σάββατο (14/4) σε κουβέντα με οπαδό του Ολυμπιακού, σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας έτοιμου φαγητού στη Γλυφάδα, εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα μπορεί να πάρει την κούπα, έστω και αν σε κάποιους φαντάζει κάτι τέτοιο εντελώς απίθανο.

«Ημιτελικός και τελικός είναι ένα ματς, γιατί να μην τα καταφέρουμε;».

Αυτή την ατάκα χρησιμοποίησε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι γεγονός πως δεν ήθελε να γίνει αντιληπτός από τον κόσμο. Εκανε την παραγγελία του και ανέμενε να την πάρει, όταν τον αντιλήφθηκε ένας νεαρός οπαδός του Ολυμπιακού και έσπευσε να του μιλήσει, αφού πρώτα φρόντισε να ενημερώσει τον «ομοϊδεάτη» ταμία του καταστήματος για το ποιος είναι ο υψηλόσωμος αθλητής.


Στα αγγλικά, λοιπόν, ο εν λόγω φίλος του Ολυμπιακού ρώτησε τον Χάινς αν...

«θα τα πάρουμε στην Πόλη».

Αρχικά ο παίκτης των ερυθρόλευκων χαμογέλασε και στην συνέχεια έσπευσε να απαντήσει...

«Γιατί όχι; Είναι δυο ματς, στα οποία θα παλέψουμε μ' όλες μας τις δυνάμεις», είπε ο μπασκετμπολίστας των ερυθρόλευκων.

«Δεν είναι δύσκολο;», ρώτησε εν συνεχεία ο οπαδός τον Χάινς και εκείνος έσπευσε να χρησιμοποιήσει επί της ουσίας σλόγκαν γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών.

«Τίποτα δεν είναι απίθανο», είπε τονίζοντας, βέβαια, πως αν ο Ολυμπιακός πάρει την κούπα, θα έχει πετύχει ένα μικρό θαύμα.

«Αν το πάρουμε, θα είναι θαύμα για τους περισσότερους, αν και εμείς το πιστεύουμε», κατέληξε ο Χάινς, ο οποίος ακολούθως πήρε την παραγγελία, χαιρέτησε και αποχώρησε με προορισμό το μπορντό αυτοκίνητο του! olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ