2012-04-15 23:35:40
Φωτογραφία για ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο τόπος θέλει ανάπτυξη
Εύχομαι το φως της Ανάστασης να δώσει να είναι αυτό, το τελευταίο Πάσχα που βρήκε τον ελληνικό λαό σε δοκιμασία μεγάλη και πίκρα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ που επισκέφθηκε σήμερα τον οίκο ευγηρίας «Αγια Αικατερίνη» στο Άργος.

Ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε την πρόταση του για ένα σχέδιο ανάπτυξης που θα βγάλει την χώρα από την οικονομική κρίση. «Πιστεύω ότι ένα ισχυρό κράτος πρέπει να έχει ισχυρή πρόνοια. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται ανάπτυξη. Ανάπτυξη είναι το θέμα για το οποίο συζητάω, φωνάζω, δίνω μάχη και έχω σχέδιο. Όλοι μας έχουμε το δικό μας σχέδιο, εμείς έχουμε ένα ξεχωριστό σχέδιο, ειδικά, που θα βάλει την Ελλάδα στην τροχιά της ανάπτυξης. Για να βγούμε και από την κόλαση της ανεργίας που είναι το άλλο μεγάλο κακό που έχει χτυπήσει τη μοίρα αυτού του τόπου και περνάμε τόσο δύσκολες ώρες» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Να ξέρετε, όπως όλοι μας έτσι και εγώ, πήρα θάρρος από αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι παρά την ηλικία τους, πάρα πολλές φορές την ανημπόρια τους και τις δυσκολίες τους, είναι δυνατοί, είναι όρθιοι και έχουν μέσα τους την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο» σημείωσε ο Αντώνης Σαμαράς που ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους παρευρισκόμενους. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ