2014-01-03 00:10:05
Φωτογραφία για «ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΤΙΑ Ο ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ»
Ο πρόεδρος της Μπαστιά δήλωσε πως απομένει η ρύθμιση των οικονομικών όρων για τον δανεισμό του Σαμπού Γιαταμπαρέ από τον Ολυμπιακό.

Ήταν γνωστή εδώ και καιρό η πρόθεση των ερυθρόλευκων να δώσουν τον Σαμπού Γιαταμπαρέ δανεικό στην Μπαστιά, ομάδα από την οποία τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 24χρονος μέσος από το Μάλι δεν κατάφερε σε πρώτη φάση να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και κρίθηκε σκόπιμο να επιστρέψει στον γαλλικό σύλλογο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Σε δηλώσεις του σε γαλλική ιστοσελίδα, ο Πιέρ-Μαρί Ζερονιμί αποκάλυψε πως Ολυμπιακός και Μπαστιά έχουν συμφωνήσει ουσιαστικά για τον δανεισμό του Γιαταμπαρέ, τονίζοντας πως απομένει μονάχα η ρύθμιση των οικονομικών όρων της μετακίνησης.

"Ο Σαμπού συμφώνησε, ο Ολυμπιακός επίσης, για δανεισμό του παίκτη έως το τέλος της σεζόν. Απομένει να διευθετηθούν οι οικονομικοί παράμετροι της συναλλαγής. Είμαστε σε συζητήσεις", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Μπαστιά που εξήγησε γιατί δεν κινήθηκε η ομάδα του και για τον Καρλ Μετζανί:

"Ο Μετζανί είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν ταίριαζε στο προφίλ που επιθυμούμε. Θέλουμε κάποιον στο στυλ του Σκιλασί, που θα συνδράμει τους Μοντέστο και Χάρεκ. Όχι ένα ποδοσφαιριστή που θα μείνει μόνο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά που θα είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου πρότζεκτ".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ