2012-04-16 03:15:02
Φωτογραφία για Σχετικά με: Οι επιθέσεις κατά του χριστιανισμού και της εκκλησίας δεν θα περάσουν
Να μας πούνε τα εξυπνοπούλια που γράφουν κατά της εκκλησίας και κράζουν τον αναγνώστη που έγραψε το κείμενο...(αφορά: Οι επιθέσεις κατά του χριστιανισμού και της εκκλησίας δεν θα περάσουν) , αν ποτέ τους έχουν δώσει έστω 1 ευρώ σε κάποιον που τους το ζήτησε στον δρόμο ή σε κάποιον φτωχό.

Η εκκλησία όντως έχει τεράστια περιουσία όμως κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός οτι η εκκλησία δίνει ένα μέρος των κερδών της για τους φτωχούς και εκτελεί φιλανθρωπικό έργο.

Αυτός που έστω σε έναν χρόνο έχει δώσει 1 ευρώ σε κάποιον έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κριτική για την εκκλησία, αυτός που δεν έχει δώσει τίποτα δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει. Εγώ δεν κριτικάρω καθόλου την εκκλησία διότι δεν έχω δώσει τίποτα σε κανέναν, όσοι έχουν δώσει ας λένε οτι θέλουν.

Αλλά ελάχιστοι έχουν δόσει κάτι διότι είμαστε εγωκεντριστές. Αφήστε την εκκλησία να κάνει το φιλανθρωπικό της έργο. Και όχι να μην πληρώσει τίποτα στο κράτος, καλύτερα να τα πάρουν οι φτωχοί μέσω μερίδων φαγητού παρά το ΔΝΤ και οι ξένοι τοκογλύφοι που δεν έχουν ούτε τον θεό τους. Και επίσης η εκκλησία θα δώσει όλη την περιουσία της στον λαό μόνο όταν το κρίνει αυτή, διότι μπορεί να έρθουν και πολύ χειρότερα στο μέλλον.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ