2012-04-16 05:35:06
Φωτογραφία για «Δεν θα ξεπουληθώ για να είμαι παρούσα στα τηλεοπτικά»
Για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης σε ηλικία 19 ετών αλλά και για την πρόσφατη ένταξή της στην ομάδα του πρωινού του Mega... μίλησε σε συνέντευξη της στο TV Έθνος η Mαίρη Συνατσάκη.

«Ένα πρωί είδα ένα διαφημιστικό για αναζήτηση νέων παρουσιαστών στο Mad και κάτι έκανε κλικ μέσα μου και έστειλα βιογραφικό» εξήγησε η νεαρή παρουσιάστρια σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ενώ σχετικά με όσα έμαθε δουλεύοντας στο γνωστό μουσικό κανάλι σχολίασε: «Τo Mad είναι το καλύτερο σχολείο γιατί σου τα μαθαίνει όλα. Δεν σου μαθαίνει όμως καθόλου να ανταγωνίζεσαι και να φρικάρεις με νούμερα τηλεθέασης και τηλεοπτικές ίντριγκες. Μου αρέσει που δεν έχω μάθει σε αυτά».

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε και για την εμπειρία της ένταξής της στην ομάδα του «Πρωινό Mou» στα μέσα της σεζόν: «Ήταν λίγο σαν να αλλάζω σχολείο στη μέση της χρονιάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αγωνία, άγχος, ανυπομονησία, περιέργεια. Στην αρχή ήμουν ψαρωμένη και έψαχνα να βρω τον χώρο μου.

Η Φαίη και ο Γιώργος πραγματικά με καλοδέχτηκαν και ήταν σαν να είχαν κρατήσει μια θέση για μένα».

Όσο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει συμφωνήσει για την αμισθί παρουσίαση του «Master Chef 2» δήλωσε: «Δεν θα βγάλω ποτέ τα χρήματα που έβγαζαν παλιότερα όσοι δούλευαν στην τηλεόραση, αλλά δεν θα ξεπουληθώ για να είμαι παρούσα στα τηλεοπτικά. Το κανάλι με πληρώνει για κάθε υπηρεσία που του προσφέρω, είτε αυτό αφορά το Master Chef είτε το Πρωινό Mou». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ