2012-04-16 08:17:02
Φωτογραφία για Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Η Τροχαία συνιστά κατά την διάρκεια της επιστροφής των εκδρομέων τα εξής: Να μην οδηγούν όταν έχουν πιει έστω και λίγο αλκοολούχο ποτό.

Να μην αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα και να προσαρμόζουν αυτή ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές και οδικές συνθήκες.

Να χρησιμοποιούν τη ζώνη ασφαλείας και το προστατευτικό κράνος και να απαιτούν να χρησιμοποιούν αυτά και οι συνεπιβάτες τους.

Να συγκρατούν με σύστημα κατάλληλο για την ηλικία, το ύψος & το βάρος τα μικρά παιδιά (ειδικό κάθισμα, ζώνη ασφαλείας κλπ).

Να μην πραγματοποιούν αντικανονικά προσπεράσματα.

Να μη μιλούν στο κινητό τηλέφωνο, εκτός κι αν είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση ανοικτής ακρόασης ή χρησιμοποιούν ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας ( Bluetooth ) .

Να αποφεύγουν την προσέγγιση του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού με ΙΧ αυτοκίνητα κατά τις παραμονές των εορτών και να προτιμούν για το σκοπό αυτό τα ΜΜΜ, επειδή τις ημέρες αυτές παρατηρείται σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα στο σημείο αυτό.


Μέσα στην πόλη, που η κίνηση των οχημάτων μειώνεται αισθητά κατά τις ημέρες των εορτών, να είναι πολύ προσεκτικοί και να κινούνται με μειωμένη ταχύτητα, γιατί παρατηρείται αύξηση των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.

Να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών Τροχονόμων.

Ακόμη, οι πεζοί να μην παραβιάζουν τους σηματοδότες, να διασχίζουν το οδόστρωμα στα σημεία που υπάρχουν διαβάσεις και όπου δεν υπάρχουν αυτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κυκλοφορία των οχημάτων. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Πάσχα των πολιτικών
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Πάσχα των πολιτικών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ