2012-04-16 10:00:47
Φωτογραφία για Πρόβλημα με Αμπντούν
Πρόβλημα με Αμπντούν 16/4/2012  Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Κυριακή (15/4) μετά το πενθήμερο ρεπό λόγω Πάσχα. Ξαφνικό πρόβλημα με τον Αμπντούν που δεν προπονήθηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο. Απών ο Μακούν. Την Κυριακή του Πάσχα (15/4) το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί ξανά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το πενθήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε λόγω των ημερών.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν λοιπόν την προετοιμασία τους ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, την Τετάρτη (18/4) στους "Ζωσιμάδες".

Δυστυχώς όμως η προπόνηση επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν πήρε μέρος σε αυτή εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στο δεξί γόνατο.


Η κατάσταση του Αλγερινού εξτρέμ θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα (16/4), όταν και θα γίνει και γνωστή η φύση του προβλήματος.

Ο Ζαν Μακούν απουσίασε με άδεια από την προπόνηση, ενώ ο Όλοφ Μέλμπεργκ έφτασε λίγο αργά στην Αθήνα και πήγε με καθυστέρηση στο Ρέντη, όπου γυμνάστηκε μόνος του.

Ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Αμπντούν δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο δεξί γόνατο. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Μακούν, ενώ ο Μέλμπεργκ που ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Αθήνα λίγο αργότερα πήγε στο Ρέντη και προπονήθηκε μόνος του.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν σημερα στις 11:00".

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εξωγήινοι υπάρχουν...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εξωγήινοι υπάρχουν...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ