2012-04-16 11:04:05
Φωτογραφία για Ανοιξιάτικες αποδράσεις για το ζώδιό σου
Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για ένα ταξιδάκι, που θα σε αναζωογονήσει και θα σε κάνει να αφήσεις πίσω σου το άγχος και τα προβλήματα του χειμώνα.

Μία γρήγορη απόδραση από την καθημερινότητα, ένα χαλαρό weekend ή ένα τριήμερο παρέα με τον καλό σας ή αγαπημένους φίλους, θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας στο φουλ!

Διάλεξε παρέα και πριν επιλέξεις το μέρος, διάβασε ποια είναι το ιδανικό ταξίδι για το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

«Ένα ταξίδι γεμάτο δράση και περιπέτεια»

Ο Κριός είναι ένας άνθρωπος δραστήριος, ενεργητικός, που λατρεύει το ρίσκο και την περιπέτεια! Αν θέλεις να ταξιδέψεις με ένα Κριαράκι, να ξέρεις εκ των προτέρων ότι του αρέσουν οι επικίνδυνες αποστολές, αναζητά ένα μέρος που θα του χαρίσει στιγμές γεμάτες κέφι, διασκέδαση και δραστηριότητες.

Ταξίδεψε μαζί του σε ένα πολυσύχναστο μέρος που θα μπορεί να σας προσφέρει δράση, προγραμμάτισε να πάρετε μέρος σε extreme sports ή ακόμα καλύτερα κατασκηνώστε στη φύση! Το μέρος που θα επιλέξετε – έστω και αν είναι για ολιγοήμερες διακοπές- θα πρέπει να προσφέρει αρκετές επιλογές για να μην βαρεθεί!


ΤΑΥΡΟΣ

«Πολυτέλεια και καλό φαγητό είναι τα Must για το ιδανικό ταξίδι του Ταύρου»

Ο Ταύρος λατρεύει την επαφή με τη φύση, την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Δεν του αρέσουν τα πολύ μακρινά ταξίδια, γι αυτό και προτιμά πάντα τους κοντινούς προορισμούς. Αν προγραμματίζεις μία ανοιξιάτικη απόδραση με ένα Ταυράκι, τότε θα πρέπει να επιλέξεις ένα υπέρ λούξ ξενοδοχείο λίγο πιο έξω από την πόλη, που θα παρέχει όλες τις ανέσεις (σπα , μασάζ, σάουνα).

Όποιο μέρος και να επιλέξεις θα πρέπει εκ των προτέρων να έχεις «ερευνήσει» ποια είναι τα καλά ταβερνάκια / εστιατόρια, γιατί στο ταξιδάκι σας ο Ταύρος - εκτός από χαλάρωση και διασκέδαση -θα θέλει να γευτεί και νόστιμες λιχουδιές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ταξίδι στο εξωτερικό ή σε μέρος που έχει ιστορία»

Αν αυτή την άνοιξη προετοιμάζεις ταξιδάκι με έναν Δίδυμο, τότε θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι λατρεύει την εξερεύνηση! Δεν του αρέσει να πηγαίνει σε μέρη που έχει ήδη επισκεφτεί στο παρελθόν, θέλει πάντα να γνωρίζει νέα πράγματα και να επισκέπτεται νέες τοποθεσίες.

Επειδή του αρέσει να έρχεται σε επαφή με νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, το ιδανικό ταξιδάκι για τον Δίδυμο θα ήταν στο εξωτερικό. Αρχαιολογικά μουσεία, αξιοθέατα, αλλά και clubbing είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θέλει να απολαμβάνει ο Δίδυμος στα ταξίδια του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Το ιδανικό ταξίδι είναι σε μέρος που φέρνει ...θύμησες»

Ο Καρκίνος λατρεύει να επισκέπτεται τοποθεσίες που του θυμίζουν τις ρίζες του ή αναμνήσεις από το παρελθόν! Πηγαίνετε μαζί του μία εκδρομή στο μέρος που παραθέριζε στην παιδική του ηλικία, ή στο οικογενειακό χωριό και σίγουρα θα το απολαύσει!

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ταξιδεύσει μόνο με άτομα που γνωρίζει πολύ καλά και έχει μαζί τους οικειότητα! Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα μέρος που είναι οικείο για τον Καρκίνο και συνδυάστε το με πικνίκ στη φύση και σίγουρα θα περάσει απίστευτα και θα νιώσει και πάλι παιδί !

ΛΕΩΝ

« Ήλιος, θάλασσα και πολυτέλεια»

Αν προγραμματίζεις να ταξιδέψεις με έναν Λέοντα, θα πρέπει να αποκλείσεις το κάμπινγκ, τις πανσιόν ή τα μακρινά κουραστικά ταξίδια! Το Λιοντάρι για να περάσει ευχάριστα πρέπει πρώτα από όλα να διαθέτει καλή παρέα, άνεση και πολυτέλεια. Διάλεξε ένα πολυσύχναστο glamorous μέρος, κλείσε το καλύτερο ξενοδοχείο και πάρε μαζί σου και την φωτογραφική σου μηχανή, για να απαθανατίσεις τις στιγμές σας.

Το ταξίδι σας μαζί του θα πρέπει να είναι αρχοντικό για να αισθανθεί βασιλικά! Και επειδή λατρεύει τον Ήλιο και τη θάλασσα, φρόντισε να μην πάτε σε κάποιο ερημικό βουνό ...γιατί το «ζόρικο» λιονταράκι, δεν θα μπορεί να παραμείνει εκεί για πολύ !

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Όσο πιο απόμερα τόσο καλύτερα»

Ετοιμάζεις ταξιδάκι με έναν Παρθένο; Τότε θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι το μέρος που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι ήσυχο, ρομαντικό και προπάντων ερημικό!

Ο Παρθένος ξεκουράζεται όταν βρίσκεται κοντά στη φύση με ένα πολύ οικείο, αγαπημένο του πρόσωπο και χαίρεται το πράσινο, το οξυγόνο και τη γη!

Προτίμησε λοιπόν ένα απόμερο χωριουδάκι, μακριά από όλους και από όλα ...και σίγουρα αυτό θα αναζωογονήσει και τους δύο σας!

ΖΥΓΟΣ

«Ο προορισμός θα πρέπει να είναι κοσμοπολίτικος και ρομαντικός»

Ο κοινωνικός και ευχάριστος Ζυγός, λατρεύει τις εξορμήσεις μακριά από την πόλη και αρκετά συχνά διοργανώνει αποδράσεις παρέα με φίλους ή το έτερόν του ήμισυ!

Μία εκδρομή σε ένα κοσμοπολίτικο μέρος, με μαγευτική θέα στη θάλασσα είναι η ιδανική πρόταση, για να κάνεις έναν Ζυγό να περάσει σούπερ και να ξεφύγει από το στρες της καθημερινότητας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Διάλεξε ένα μέρος που έχει εναλλαγές τοπίου»

Ο Σκορπιός για να χαλαρώσει από το άγχος της καθημερινότητας, χρειάζεται να προγραμματίσει κάποια απόδραση, σε ένα μέρος που έχει εναλλαγές τοπίου και συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Ένα ταξίδι που θα μπορεί να έχει διασκέδαση, αλλά και απομόνωση, είναι ο ιδανικός προορισμός για έναν Σκορπιό!

Αν φροντίσεις να συμπεριλάβεις και τις εξερευνήσεις στις δραστηριότητες του ταξιδιού σας, τότε σίγουρα θα τον κάνεις να περάσει ακόμα πιο καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ένα ταξίδι γεμάτο δραστηριότητες»

Ετοιμάζεις ανοιξιάτικο ταξιδάκι με έναν Τοξότη; Τότε θα πρέπει να γνωρίζεις καλά ότι δεν μπορείς να τον περιορίσεις για πολύ σε ένα μέρος, χωρίς να έχει την ευκαιρία να μετακινείται, να βλέπει νέα τοπία και να διασκεδάζει!

Η ιδανική πρόταση για μία ευχάριστη απόδραση μακριά από την πόλη, είναι ένα σύντομο ταξίδι στο δάσος ή το βουνό, στο οποίο θα απολαύσει τη φύση, κάνοντας πεζοπορία ή κάποια αθλητική δραστηριότητα, που θα τον βοηθήσει να εκτονώσει την ενέργεια που κρύβει μέσα του! Αν το μέρος βρίσκεται κοντά και σε άλλα ενδιαφέροντα μέρη που θα μπορείτε να επισκεφτείτε...τότε ακόμα καλύτερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Φύση, ηρεμία και κοντά στην πόλη είναι οι λέξεις κλειδιά για το ταξίδι του Αιγόκερω»

Ένας Αιγόκερως για να προγραμματίσει ένα ταξίδι, θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος ότι έχει ολοκληρώσει όλες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις!

Μια καλή πρόταση για τον φιλόδοξο και εργασιομανή Αιγόκερω, είναι να χαλαρώσει σε ένα εξοχικό μέρος κοντά στην πόλη!

Ο Αιγόκερως θέλει να απολαμβάνει τη φύση, το οξυγόνο και την ηρεμία, όμως να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη βάση του ανά πάσα ώρα και στιγμή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μεγάλη παρέα και διάθεση για εξερευνήσεις, είναι η ιδανική ανοιξιάτικη πρόταση»

Ο Υδροχόος είναι η ιδανική παρέα για μία ανοιξιάτικη απόδραση έξω από την πόλη! Έχει κέφι, ζωντάνια, χιούμορ και είναι πάντα μέσα σε όλα ! Αν αναζητάς τον ιδανικό προορισμό για ένα ταξιδάκι παρέα μαζί του, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι του αρέσει να πηγαίνει σε μέρη, τα οποία δεν έχει επισκεφτεί ως τώρα! Του αρέσουν πολύ οι εξερευνήσεις και τον γοητεύουν πολύ τα ταξίδια σε μέρη με ιστορία.

Προτιμά τα ταξίδια που είναι στο εξωτερικό, γιατί του αρέσει να αποκτά νέες γνώσεις και να έρχεται σε επαφή με νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Αν το ταξιδάκι σας πραγματοποιηθεί μαζί με μεγάλη παρέα, τότε ακόμα καλύτερα....γιατί του αρέσει να βρίσκεται ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους!!!

ΙΧΘΥΣ

«Προγραμμάτισε ένα ήσυχο, ρομαντικό ταξιδάκι δίπλα στη θάλασσα»

Ένα τρυφερό, ρομαντικό και ευαίσθητο ψαράκι, δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από την θάλασσα!

Η ιδανική ανοιξιάτικη απόδραση για έναν Ιχθύ είναι σε ένα ήσυχο, απόμερο και ειδυλλιακό μέρος που θα μπορεί να χαλαρώσει, να ονειρευτεί, να ερωτευτεί και να έρθει πιο κοντά με το άτομο που θα ταξιδέψει!

Διάλεξε ένα ρομαντικό ξενοδοχείο το οποίο έχει θέα τη θάλασσα και προγραμμάτισε λίγες μέρες ησυχίας, χαλάρωσης και πολύωρου ύπνου, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη το Ψαράκι!
femail.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ