2014-01-07 21:48:25
Φωτογραφία για Φήμες ότι ο Τερ Στέγκεν πάει Μπαρτσελόνα
Ο μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, απέρριψε την πρόταση της Γκλάντμπαχ για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ δεν δέχθηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο και οι φήμες για μεταγραφή του στη Βαρκελώνη πυροδοτήθηκαν εκ νέου.  

Λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του Βίκτορ Βαλντές, οι "μπλαουγκράνα" αναζητούν τερματοφύλακα με τον Τερ Στέγκεν να φέρεται να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα τους. Μοναδικό πρόσκομμα έμοιαζε η Γκλάντμπαχ, η οποία ήθελε να κρατήσει τον παίκτη, προσδοκώντας ενδεχομένως σε πώλησή του με περισσότερα χρήματα.

Ο νεαρός Γερμανός διεθνής, ωστόσο, επιβεβαίωσε την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, με μόνο στόχο του πλέον το δεύτερο μισό της Μπουντεσλίγκα.

"Το σκεφτόμουν για πολύ καιρό και είπα στην ομάδα σήμερα ότι δεν θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου αυτή τη στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ότι υποστηρίζω αυτήν την ομάδα, οπότε ήταν δύσκολη απόφαση για μένα. Ελπίζω οι φίλαθλοι να καταλάβουν και να το αποδεχθούν.", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε:


"Χρωστάω πολλά σε αυτήν την ομάδα. Τώρα θέλουμε να παίξουμε καλά, ως σύνολο, στο δεύτερο μισό της σεζόν."

Το συμβόλαιο του Τερ Στέγκεν λήγει το καλακίρι του 2015 και η Μπαρτσελόνα διατίθεται να πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 12.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο Μαξ Έμπερλ, αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, δήλωσε σχετικά:"Ο Μαρκ είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με φοβερές δυνατότητες. Θα συνεχίσει να παίζει για την Μπορούσια για έξι μήνες και θα συμβάλλει τα μέγιστα με τις εμφανίσεις του. Το γεγονός ότι άργησε τόσο πολύ να πάρει την απόφαση δείχνει ότι σκέφτηκε πολύ την προσφορά μας."

Η πιθανότητα να ενταχθεί στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα ενισχύεται για έναν ακόμη λόγο. Πέραν του γεγονότος ότι ο Τερ Στέγκεν δεν προχώρησε σε ανανέωση με την Γκλάντμπαχ, ο Τιμπό Κουρτουά της Ατλέτικο Μαδρίτης (δανεικός από την Τσέλσι), που ήταν ο έτερος υποψήφιος σύμφωνα με δημοσιεύματα, μοιάζει απίθανο πλέον να μετακομίσει στην Καταλονία.

Κι αυτό γιατί ο πατέρας του δήλωσε σε βελγική εφημερίδα ότι "η Μπαρτσελόνα δεν ήταν ποτέ επιλογή, έχει ήδη διαλέξει τον Τερ Στέγκεν", ενώ ξεκαθάρισε πως "για τον Τιμπό μόνο δύο ομάδες είναι σημαντικές, η Τσέλσι και η Ατλέτικο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ