2012-04-16 13:51:03
Φωτογραφία για Τρόποι να αποφύγετε την προγαμιαία παράνοια
Η αλήθεια είναι ότι ένα γάμος απαιτεί πολύ δουλειά και καλή οργάνωση Με όλες τις αποφάσεις, τις ευθύνες και την ανάγκη να περάσουν όλοι οι καλεσμένοι καλά, το χρονικό διάστημα πριν την μεγάλη μέρα καταντάει ταλαιπωρία για πολλές μέλλουσες νύφες. Μικρά τρικ για να μην χάσετε την ψυχραιμία σας πριν από την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

1) Κανονίστε ένα wedding- free διήμερο με τον αγαπημένο σας

Χαλαρώστε και μην ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες της τελετής ή του πάρτι, για ένα ολόκληρο 48ωρο. Θα νιώσετε αναζωογονημένη

2) Οργανώστε μία βραδινή έξοδο με τις κολλητές σας

Καλή η συντροφικότητα, αλλά ξεχάστε για λίγο ότι είστε ζευγάρι, και βγείτε με τις φίλες σας- με τις οποίες δεν θα μιλήσετε καθόλου για τον επικείμενο γάμο.

3) Βγείτε ραντεβού με τον καλό σας

Το πιθανότερο είναι, τους τελευταίους μήνες, να μην έχετε καθόλου ασχοληθεί με εσάς. Ένα ρομαντικό δείπνο, κρασί, κεριά κλπ. θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τους εαυτούς σας- και θα σας υπενθυμίσουν τον λόγο που παντρεύεστε τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

4) Κανονίστε μία βραδιά με επιτραπέζια

Pictionary, Taboo, Trivial Pursuit ή Scrabble θα σας κάνουν να περάσετε καλά, χωρίς να σκέφτεστε τίποτα, και θα σας «αποσυμπιέσουν» από το αναμενόμενο στρες.
queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ