2012-04-16 13:53:04
Φωτογραφία για OXI στους λαθρομετανάστες από το... 80% των Ελλήνων!
Είκοσι χρόνια αντιρατσιστικής προπαγάνδας(μέχρι και στα σχολικά βιβλία του Δημοτικού!) από το ίδιο το κράτος, στην οποία σπαταλήθηκαν δεκάδες... εκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού Λαού, πήγαν στα χαμένα, αφού η σκληρή πραγματικότητα ανέτρεψε την προπαγάνδα του καθεστώτος!

Σύμφωνα λοιπόν, όχι με κάποια «κακή εθνικιστική εφημερίδα», αλλά με το ΒΗΜΑ: «Το 83,4% των ερωτηθέντων θεωρεί πολύ σημαντικό το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Tο 79,3% των ερωτηθέντων αισθάνεται ότι κινδυνεύει στην καθημερινή του ζωή. Η πανελλαδική έρευνα της Κάπα Research έγινε το διάστημα 2-4 Απριλίου 2012 σε δείγμα 1.610 ατόμων με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων και βάσει ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου. Mόλις το 2,5% των ερωτηθέντων δεν θεωρεί σημαντικό πρόβλημα τη λαθρομετανάστευση.»

Ένα 2,5% τους απέμεινε, λοιπόν και αυτό με το ζόρι… Οι ένοχοι όμως που φτάσαμε ως εδώ δεν είναι άλλοι από τα δύο κόμματα εξουσίας το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ., που κυβέρνησαν την χώρα από το 1990 μέχρι σήμερα όταν και ήλθαν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας. Ένοχη και η αριστερά, που έπαιξε με συνέπεια το ρόλο του ιδεολογικού και πολιτικού προστάτη των λαθρομεταναστών.


Κωμικοτραγικός ο τελευταίος θεατρικός ρόλος (συγκεκριμένα επιθεωρησιακός…) του Καρατζαφέρη, που ουρλιάζει για τους λαθρομετανάστες προεκλογικά, βλέποντας το ταξίδι της πολιτικής, που ξεκίνησε γι’ αυτόν από την αυλή του Μητσοτάκη, να τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Αντώνης Πιλάτος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Αντώνης "Πιλάτος"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ