2014-01-10 04:56:13
Φωτογραφία για «Θα πρέπει να φτάσουμε στα όρια μας κόντρα στον ΠΑΟ»
Η Λαμποράλ Κούτσα, για δεύτερη φορά φέτος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Βιτόρια (Παρασκευή 10/01, 21:30), αυτή τη φορά... για την 2η αγωνιστική του E’ ομίλου του Top 16 της Euroleague. Οι Βάσκοι θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση του πρώτου αγώνα, όταν και νίκησαν τους «πράσινους», με τον προπονητή της ομάδας Σέρτζιο Σκαριόλο να εξηγεί ότι οι παίκτες του θα πρέπει να αποδώσουν στο μέγιστο για να έχουν πιθανότητες να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

«Αντιμετωπίζουμε όχι μόνο έναν δυνατό και έμπειρο αντίπαλο με ρόστερ γεμάτο από καλούς παίκτες, αλλά και μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Έτσι λοιπόν με ταπεινότητα, και γνωρίζοντας πως θα πρέπει να φτάσουμε στα όρια μας για να τους κοντράρουμε, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ μας και να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα που ακόμα έχουμε. Ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Νομίζω πως θα πρέπει να είναι χαρούμενοι με το πώς τα πάμε τον τελευταίο καιρό», ήταν το σχόλιο του Ιταλού κόουτς.


Από την πλευρά των παικτών ο Ντάβιντ Γέλινεκ, σχολίασε: «Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αυτή τη σεζόν, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μομέντουμ για πολύ καιρό, αλλά ξέρουμε ποιος είναι ο σωστός δρόμος. Είναι μια σκληρή ομάδα ο Παναθηναϊκός, έχουν ψηλούς που μπορούν να προσαρμοστούν στην άμυνα και να τα καταφέρουν με τα mismatch. Θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε αν παίξουμε το δικό μας μας παιχνίδι».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ