2012-04-16 16:24:32
Φωτογραφία για Το μεγαλύτερο σε ηλικία supermodel
Τύφλα να'χουν οι νεότερες...Η Daphne Selfe είναι ένα μοντέλο διαφορετικό από όλα τα άλλα. Όχι γιατί υστερεί σε ομορφιά ούτε γιατί είναι 83 ετών. Διαφέρει για τη φυσική της ομορφιά καθώς δεν έχει υποβληθεί ποτέ στην παραμικρή επέμβαση και δεν έχει κάνει ούτε ένα botox.

Η Daphne ποζάρει ακόμα και σήμερα για τη Vogue και εξακολουθεί να περπατάει στις πασαρέλες του Παρισιού. Με γκρίζα μαλλιά και έντονο βλέμμα η 83 χρονη δε φοβάται να δείξει πως ο χρόνος την έχει αγγίξει.

Η τελευταία της φωτογράφιση ήταν ως Madonna στην περιοδεία της Blonde Ambition το 1990. Φορώντας το σουτιέν σε σχήμα κώνου και τον κορσέ που είχε σχεδιάσει ο Jean Paul Gaultier, η Daphne φωτογραφήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι όπως δωρίζουμε τα ρούχα μας στις αναπτυσσόμενες χώρες, με την ίδια λογική θα έπρεπε να χαρίζουμε και τα εσώρουχα μας γιατί οι γυναίκες εκεί έχουν ανάγκη ακόμη και αυτά.

H Daphne που έχει τρεις κόρες δηλώνει ότι ουδέποτε έδινε ιδιαίτερη σημασία στην ομορφιά της. Δεν ασχολείτο καν με το βάλει κρέμα προσώπου και όπως λέει χαρακτηριστικά λυπάται τα νέα κορίτσια για όλες αυτές τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλουν τον εαυτό τους.

Όσο για την αντιμετώπιση που έχει από τα νεότερα μοντέλα όταν τη συναντούν… αυτό που εισπράττει είναι πως θέλουν να της μοιάσουν όταν φτάσουν στην ηλικία της.

«Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται»... το μοντέλο όταν βρισκόταν στο απώγειο της καριέρας της... 24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ