2012-04-16 16:46:13
Φωτογραφία για Ουρές στα διόδια Καλαμακίου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου
Σε πλήρη εξέλιξη είναι από νωρίτερα το μεσημέρι μέχρι και τώρα η επιστροφή των λιγοστών εκδρομέων του Πάσχα Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου η κίνηση είναι αυξημένη στο ρεύμα εισόδου και εντοπίζεται μποτιλιάρισμα μήκους 500 μέτρων και ουρά 2 χιλιομέτρων. Στον κόμβο Αμφιλοχίας η κίνηση εντοπίζεται ελαφρά αυξημένη, ωστόσο πριν τα διόδια της γέφυρας Αντιρρίου η ουρά φτάνει το 1 χιλιόμετρο.

Με συνεχή ροή διεξάγεται η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως. Στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας η κίνηση είναι αυξημένη, ωστόσο η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα. Νωρίτερα όμως στο 195ο χλμ. στο ύψος των Θερμοπυλών σημειώθηκε ανάσχεση οχημάτων μήκους περίπου 2 χλμ., λόγω ανατροπής οχήματος με ελαφρύ τραυματισμό.

Εντός του λεκανοπεδίου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην κίνηση, ενώ αυξημένη κίνηση αλλά με συνεχή ροή εντοπίζεται η κυκλοφορία στα Τέμπη και στην είσοδο της Θεσσαλονίκης στα διόδια Μαλγάρων. Υπενθυμίζουμε, ότι ισχύει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα και από τις ώρες 15.00 έως 22.00.
prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Free Video to Tablet PC Converter
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Free Video to Tablet PC Converter
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ