2012-04-16 17:07:07
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την τακτική της μνημονιακής κυβέρνησης
Χθες το βράδυ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ τα όργανα ασφάλειας της μνημονιακής κυβέρνησης σταμάτησαν για έλεγχο τον αδελφό μου που έχει κατέβει για το τριήμερο από Αθήνα για να δει την οικογένεια του. Στη συνέχεια τον προσήγαγαν στο τμήμα για αναγνώριση στοιχείων και τον κράτησαν όλη νύχτα επειδή βρήκαν ότι έχει μια ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ των 50€ εδώ και κάτι χρόνια. Αυτό πάει να πει εξάρθρωση του οργανωμένου εγκλήματος, όχι αστεία!

Μετά την σύλληψη των κάθε λογής Τσουκάτων, μετά την εξάρθρωση των αλλεπάλληλων διαρρήξεων που συμβαίνουν στην πόλη μας, μετά από την σύλληψη κάθε παράνομα διαμένοντος στον τόπο μας, μετά από εξάλειψη κάθε είδους τραμπούκων που λυμαίνονται τη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου, η Ελληνική αστυνομία αποφάσισε ν’ ασχοληθεί τη ημέρα του Πάσχα με την σύλληψη όσων χρωστάνε μικρά ποσά για κλήσεις στην τροχαία.

Έτσι λοιπόν μετά την σύλληψη του κυκλώματος Τσοχατζόπουλου, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η αμέσως μεγαλύτερη σύλληψη των καταχραστών του δημοσίου έλαβε χώρα στην πόλη μας.

Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά δεν είναι λόγια προσωπικής εμπάθειας και προκατάληψης προς το σώμα της αστυνομίας όντας εγώ κι ο αδερφός μου παιδιά συνταξιούχου αστυνομικού.

Είναι λόγια μιας δυσάρεστης Πασχαλινής εμπειρίας από την κατοχική Ελλάδα του 2012.

Δυστυχώς βλέπετε δεν γεννηθήκαμε όλοι με το προνόμιο της βουλευτικής ασυλίας Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ